Sudan Yardımeli’nizi Uzatacak Kadar Yakın

Sudan… Ümmet coğrafyamızın bir parçası… Mazlumlar, mağdurlar, yoksullar ve yokluklar ülkesi, ama bir anlamda da gönlü zengin, güzel insanlar ülkesi…

Sudan Yardımeli’nizi Uzatacak Kadar Yakın
 Sudan Yardımeli’nizi Uzatacak Kadar Yakın

Sudan… Ümmet coğrafyamızın bir parçası…  Mazlumlar, mağdurlar, yoksullar ve yokluklar ülkesi, ama bir anlamda da gönlü zengin, güzel insanlar ülkesi…

2013 Kurban Organizasyonu için Sudan’a gidecek olan ekibimiz, Türkiyeli hayırseverlerin bağışladığı binlerce kurban hissesini Kurban bayramında gerçekleştirilecek ziyaretlerle binlerce Sudanlı ihtiyaç sahibine, yoksullara ve kimsesizlere dağıtılacak.

Sudan’a gidecek olan iyilik elçileri, siz hayırseverlerin emanetleri olan kurbanları en güzel bir şekilde Sudanlı yoksullara, yetimlere, muhtaçlara, kimsesizlere, mağdurlara, mazlumlara teslim edecek; onların bayram sevincine ve mutluluğuna ortak olacaklar. Sizlere onların hayır dualarını, selâmlarını ve teşekkürlerini getirecekler.  

Afrika’nın sayılı yetimhanelerinden biri olan Akabe Yetimler Külliyesini de ziyaret edecek olan ekibimiz, yetimlerimizle bayramlaşacak, onların bayram sevincine ve mutluğuna ortak olacak. Burada yetimlere kıyafet yardımı yapılacak, çeşitli hediyeler verilecek.  

Ekibimiz, Kardeş Aile ziyaretleri de yaparak, onların bayramını tebrik edecek;  onlara Kardeş Aile ödemeleri, aynî ve nakdî yardımlar yapacak.



 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209