Somalili Kardeşlerimizi Unutmadık

Somali… Ümmet coğrafyamızın bir parçası… Yokluklar ve yoksullar ülkesi, ama bir anlamda da gönlü zengin, güzel insanlar ülkesi…

Somalili Kardeşlerimizi Unutmadık
 Somalili Kardeşlerimizi Unutmadık

Somali… Ümmet coğrafyamızın bir parçası…  Yokluklar ve yoksullar ülkesi, ama bir anlamda da gönlü zengin, güzel insanlar ülkesi…

Son 60 yılın en yoğun kuraklıkların ve kıtlıkların sonucunda açlığın yaşandığı Somali’ye yardım ellerimiz uzanmaya devam ediyor.

Somali’ye gidecek olan ekibimiz siz hayırseverlerin emanetleri olan kurbanları, ümmet coğrafyamızın mazlum ve mağdur Somali halkına en güzel bir şekilde teslim edecek; kesilecek olan binlerce kurbanı muhtaç, kimsesiz ve mağdur halka dağıtacak.

Somali’deki yetimhanemize de uğrayacak olan ekibimiz, yetimlere, öksüzlere kıyafet yardımları yapacak,  çeşitli hediyeler verecek, onların da bayrama büyük bir sevinçle girmesini sağlayacak, mutluluklarına ortak olacak.

Ekibimiz, Kardeş Aile ziyaretleri de yapacak, onların bayramını tebrik edecek;  onlara Kardeş Aile ödemeleri, aynî ve nakdî yardımlar yapacak.

Ayrıca Somali’de yapımı devam eden ve tamamlandığında Afrika’nın sayılı hastanelerinden biri olan “Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi” inşaatının kontrollerini de yapacak.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209