Şükrü Özek, AK Parti'den Çubuk Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Şükrü Özek, “Asırlık Çınar Çubuk İlçemizi, Hak Ettiği Konuma Getireceğiz”

Şükrü Özek, AK Parti'den Çubuk Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

 Çubuk Belediye Başkanlığı için AK Partiden aday adaylığını açıklayan Şükrü Özek, “Maksadımız 100 yıldır ilçe olan, belediye olan Çubuk’u yerinde saymaktan kurtarıp, hak ettiği konuma getirmektedir” dedi.

AK Partiden Çubuk Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Şükrü Özek, Çubuk’un Ankara’ya ne uzak, ne de yakın olduğunu bu durumun Çubuk’un kalkınmasında, büyümesinde şimdiye kadar hep olumsuz etki yaptığını söyledi. Çubuk’un aslında havaalanına yakın olması, temiz su kaynaklarının bulunması, mesire alanlarının olması gibi günümüzde metropol ilçelerinde bulunmayan özelliklere sahip olduğunu belirten AK Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Özek, “Sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin doğru yapılması durumunda Çubuk şimdiye kadar kıramadığı kabuğunu kırmış olacaktır. Çubuklular şimdiye kadar beklediği büyümeyi, modernleşmeyi artık yakalayacaktır” dedi.

Çubuk’un tarihi kimliğinin bulunduğunu, bu otantik yapıyı da harekete geçirmek gerektiğini ifade eden Özek, “Şimdi birçok yerleşim yerinde tarihi yapıları hatırlatan çevre düzenlemeleri yapılmaktadır. Bizim tarihimiz çok derindir ve hala yaşanmaktadır. Bizim şimdi yapmamız gereken bu tarihi hüviyetinin yanısıra sanayisiyle, turizmiyle, su kaynaklarıyla yeniden bir Çubuk inşa etmektir. Havaalanının bu kadar yakın olduğu bir başka ilçenin bu kadar rantabl kalması, bir türlü kendini yenileyememesi çok manidardır. Biz ekibimizle, projelerimizle, bilgi birikimimizle Çubuk’u geçmişten alıp, geleceğe taşıyacağız” şeklinde konuştu. Özek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Çubuk şu anda turşusu ile anılmakta ve insanlar sadece turşu zamanında ilçemize uğramaktadırlar. Bizim yapmamız gereken Çubuk’u organik ürünlerin merkezi haline getirip markalaştırmaktır. Ünümüzü Ankara ile Türkiye ile sınırlı tutmayacağız. Kendimizi tüm dünyaya tanıtacağız. İnsanlar hafta sonları Çubuk’un yaylalarından istifade etmekte, fakat bölgemize bir katkı bulunmadan geri dönmektedirler. Yapacağımız çalışmalarla, pikniğe, yürüyüşe çıkan herkesin dönüş yolunu Çubuk’tan geçmesini ve alış veriş yapmalarını sağlayacağız. Esnafı, tüccarı, çiftçisi bu alışverişten istifade edecekler ve yeni iş imkanları sağlanmış olacaktır. Yine ürettiğimiz organik ürünleri havaalanı ile dünyanın her tarafına pazarlama fırsatı bulacağız. Çünkü bazı ürünlerin satılmasında zaman faktörü çok önemlidir. Bu bizim için bulunmaz bir fırsattır.”

Çubuk’un büyümesi, kalkınması, modern bir şehir haline gelmesi için projelerinin hazır olduğunu sözlerine ekleyen Şükrü Özek, “Bize güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı.

Şükrü ÖZEK;

1973 yılında Ankara Çubuk’ta doğdu. Lise eğitimini Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesinde, Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde, Yüksek Lisans Eğitimi ise Konya Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamış olup, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir. 

ŞÜKRÜ ÖZEK KİMDİR?

1991 yılından itibaren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik büro yöneticiliği olarak çalışma hayatına atılan ÖZEK; Mali Müşavirlik hizmetlerinin yanında, Aile şirketlerinde yöneticilik yapmıştır. Berceste Grup Anonim Şirketi’nde (Berceste Dinlenme Tesisleri)  Mali Müşavirlik ve yöneticilik görevini yürütmektedir.

Aktif Siyasi hayatına 2001 yılında AK Parti Ankara Keçiören İlçe Kurucu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı ve Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan olarak başlayan ÖZEK, 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Adayı olmuştur. 2009 yılında Ak Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilmiş ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

İdareci ve Bürokratlar Derneği Genel Başkan Yardımcılığı, Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Meslekte Birlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı, Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği görevlerine seçilen ÖZEK; Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) üyesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İstanbul Genel Merkez Üyesi, Ankaralılar ve Ankaraya Hizmet Verenler Derneği (AHİD) Üyesidir.

Şükrü ÖZEK; Vatanı görevini Malatya 2. Ordu Komutanlığında yapmış olup, evli  ve 2 (iki) çocuk babası olup; İngilizce bilmektedir.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 00:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin koç
Engin koç - 6 yıl Önce

Yeni görevinizde başarılar dilerim başkanım

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209