İyilik Elçilerimiz Pakistan İçin Yollarda

Derneğimiz, zor günler geçiren dost ve kardeş Pakistan halkına yardım elini uzatmaya devam ediyor.

İyilik Elçilerimiz Pakistan İçin Yollarda

 İyilik Elçilerimiz Pakistan İçin Yollarda

Derneğimiz, zor günler geçiren dost ve kardeş Pakistan halkına yardım elini uzatmaya devam ediyor. Türkiyeli hayırseverlerin bağışladığı binlerce kurbanı muhtaç ve yoksul Pakistanlılara dağıtarak, onların bayram sevincine ortak olacak.

Yardımeli Derneği Pakistan Sorumlusu İlyas Kaymaz başkanlığında Pakistan’a gidecek olan ekibimiz siz hayırseverlerin emanetleri olan kurbanları, ümmet coğrafyamızın mazlum ve mağdur Pakistan halkına en güzel bir şekilde teslim edecek; kesilecek olan binlerce kurbanı muhtaç, kimsesiz ve mağdur Pakistan halkına dağıtacak.



Yardımeli Derneği Pakistan Sorumlusu İlyas Kaymaz: “Dost ve kardeş ülke Pakistan ile dinî, tarihî ve kültürel ortak bağlarımız var, onlar bizleri çok seviyor. Pakistan halkı zor günler geçiriyor. Geçen bayram olduğu gibi bu kurban bayramında da kurbanların çoğunu Pakistan’da kesip ihtiyaç sahibi, kimsesiz Pakistanlı ailelere elden teslim edeceğiz. Yine inşallah Kardeş Aile Ziyaretleri yaparak Kardeş Ailelerimizin bayramlarını tebrik edeceğiz, Kardeş Aile Ödemeleri yapacağız, onlara çeşitli hediyeler vereceğiz. Tüm hayırseverlerimizi dost ve kardeş Pakistan için kurban bağışı yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Ekibimiz, Pakistan’da başta Kardeş Aile ödemeleri olmak üzere aynî ve nakdî yardımlar yapacak. Kardeş Aile ziyaretleri yapılacak, onlara çeşitli hediyeler verilecek, yetimler ve muhtaçlar için kıyafet yardımları yapacak.

Ayrıca ekibimiz, yapımı tamamlanma aşamasında olan Eyüp Sultan Köyünün son kontrollerini de yapacak. Bilindiği gibi Yardımeli, Pakistan’ın Peşaver eyaletinin Çarşad iline 4 km mesafede Eyüp Sultan Köyü inşa etmektedir. Köyümüze sel felaketi mağdurlarını tapu karşılığında yerleştireceğiz. 



SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209