Bilal AY Durmak Bilmiyor

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Bilal AY Durmak Bilmiyor
HABERİN GALERİSİ
Bilal AY Durmak Bilmiyor

Bilal AY Durmak Bilmiyor

 Bilal AY Durmak Bilmiyor

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Belediye başkan adaylığı açıklandığı günden itibaren çalışmalarına hız veren AY, Yıldıztabya Mahallesinin ardından bu haftada Karadeniz Mahallesinde Seçim İrtibat Bürosunun açılışını yaptı.

Oldukça yoğun katılımın olduğu açılışta kurdeleyi kesen AY, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında hem Gaziosmanpaşa’da hem de diğer ilçelerde de büyük ilgi gören 3T İlkesini anlattı. Ay “Bizler siyaseti ilkeler üzerinden yaparız. Bu ilkelerde 1969’da Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocamızın önümüze koyduğu ilkelerdir. Bizler bu ilkeleri 3T ile kodladık ve bugün tekrardan bu ilkelere sarılıyoruz. Peki nedir bu 3T?

1-      Temiz Siyaset

2-      Temiz Yönetim

3-      Temiz Toplum

Temiz Siyaset: Kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Gaziosmanpaşamız için neler yapacağımızı konuşmak olacaktır

Temiz Yönetim:  Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, Gaziosmanpaşamızın tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STKların ve muhtarlarımızında görüşlerini alarak hizmet etmek demektir ve son olarak;

Temiz Toplum : Cinayet ve uyuşturucu baskınları ile adı özdeşleşen bir Gaziosmanpaşa değil efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen Gaziosmanpaşa oluşturmak demektir. Ayrıca Gaziosmanpaşa’yı Gaziosmanpaşalılarla beraber yöneteceğiz.

Makam odasına  kamera sistemi kuracağız ve makam odasındaki tüm görüşmeler internet aracılığı ile izlenecektir. Makamda olmadığımız saatlerde ise nerede olduğumuz yine internet aracılığıyla halkımızla paylaşılacaktır. Cumartesi Pazar günleri dahil her sabah 6-10 arası randevusuz vatandaşlarımızı kabul edip sıkıntıları ve önerilerini dinleyeceğiz.

Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın da büyük bölümünü Gaziosmanpaşalılarla birlikte geçireceğiz.

İhalelere şeffaflık getireceğiz; İhale odasına kamera sistemi kuracağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. İhale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacaktır.

Hemsehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak, tek ölçümüz Gaziosmanpaşamızın menfaati olacaktır” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Karadeniz Mahallesi sakinleri ile sohbet eden AY, sık sık notlar alıp herkesle tek tek ilgilendi.

Seçim İrtibat Bürosu açılışının ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren AY, burada da sık sık notlar alarak Karadeniz Mahallesi esnafının sorunlarını dinledi. Oldukça ilgi gören AY,  hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kişileri de kırmadı.

 Programın sonunda Kastamonu ili Çatalzeytin ilçesi Yukarı Sökü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden AY: “ Kastamonu halkı damadına sahip çıkar. Bizlerde damadınız olarak bu seçimlerde tüm Kastamonulu hemşehrilerimizin oylarına talibiz” dedi.

Kastamonululardan oy sözü alan AY programın sonunda yaptığı konuşmada: “ Bizler 2 yıldır zaten halkımız ile iç içeydik. Bugünde bir kez daha gördük ki halkımız her zaman içlerinde olan bizlere güveniyor ve Gaziosmanpaşa’da bu sefer Saadet Partisi diyor” dedi.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209