Siirt'li Hemşehrilerinden Dabakoğlu'na Büyük Destek.

Siirt'li Hemşehrilerinden Dabakoğlu'na Büyük Destek.

Siirt'li Hemşehrilerinden Dabakoğlu'na Büyük Destek.
 Siirt'li Hemşehrilerinden Dabakoğlu'na Büyük Destek. 
CHP Fatih Belediye Başka aday adayı Dr.İlhan Dabakoğlu STK ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında son durak Fatih'te bulunan Siirt Vakfıydı. İlhan Dabakoğlunun kalabalık bir ekiple katıldığı ziyarette Vakıf başkanı Zeki Akyüzlü ve Yönetim Kurulu tam kadro olarak karşıladılar.
Siirt Vakfında gerçekleştirilen programda Vakıf Başkanı Zeki Akyüzlü, Hemşehrimiz Dr. İlhan Dabakoğlu'na başarılar diliyoruz, kendisi ile gurur duyuyoruz dedi.
Geçmişte Siirt ilimizdeki belediyecilik hizmetleri ve Fatihimizdeki ilçe başkanlığı dönemindeki hizmetlerini biliyor ve takdir ediyoruz. Siyasette temiz kalabilmesi ve her kesimden takdir alması bizleride memnun ediyor" dedi.
Daha sonra söz alan Dr. Memet İlhan Dabakoğlu bu akşam doğup büyüdüğüm, memleketimin Siirt Vakfını ziyaret ettim. Hekim ve siyasi olarak uzun yıllar hizmet verdiğim hemşerilerimin arasında hem ev sahibi hemde misafir olarak birlikteliğin zirve yaptığı mutluluğu paylaştık. Yıllar önce öğretmenliğini yaptığım eski öğrencilerim tedavi ettiğim hastalarım sokakta beraber oyun oynadığımız çocukluk arkadaşlarım belediyede ki mesai arkadaşlarımla bizi bir araya getiren,yağmur altında bizleri kapıda karşılayıp en içten duygularla ağırlayıp bizimle ilgili candan ve samimi düşüncelerini paylaşan başta siirt vakfı başkanı sayın Zeki Akyüzlü olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ve siirtli hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette ikramalrın yapılmasından sonra topluca hatıra fotoğraf çektirilerek ziyaret sona ermiş oldu.

















SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209