Bilal AY’dan30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bilal AY’dan30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bilal AY’dan30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Bilal AY’dan30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY: "Eğer 30 Ağustos Zaferi'nden alınacak bir ders varsa o da güce boyun eğmemektir. Emperyalizme teslim olmamaktır. Düşmanından medet ummamaktır. Eğer ecdadımız, güce teslim olsaydı, bugün 30 Ağustos Zaferi de olmazdı" Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY, "Eğer 30 Ağustos Zaferi'nden alınacak bir ders varsa o da güce boyun eğmemektir. Emperyalizme teslim olmamaktır. Düşmanından medet ummamaktır. Eğer ecdadımız, güce teslim olsaydı, bugün 30 Ağustos Zaferi de olmazdı" ifadelerini kullandı.

Ay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin tarihi bir süreçten geçtiğini savunarak, 30 Ağustos Zaferi'ndeki mana ve şuuru anlamaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu ileri sürdü.

Ağustos ayında, aziz milletin tarihe birçok altın sayfa eklemeyi başardığını vurgulayan Ay, "Eğer 30 Ağustos zaferinden alınacak bir ders varsa o da, güce boyun eğmemektir. Emperyalizme teslim olmamaktır. Düşmanından medet ummamaktır. Eğer ecdadımız, güce teslim olsaydı, bugün 30 Ağustos zaferi de olmazdı" değerlendirmesinde bulundu.

AY, şunları kaydetti:"Milletimizin 30 Ağustos'ta ortaya koyduğu yüksek ruh ve şuur, azim, irade, inanç ve kararlılık her zaman canlı kalacak; aziz milletimizin yolunu aydınlatmaya devam edecektir. Geçmişten ders almak isteyenler her şeyden önce 30 Ağustos'a ve onun ruhuna bakmalıdır. İstiklal mücadelesi ayağında çarığı, sofrasında ekmeği bulunmayan bir millet tarafından kazanılmıştır. Küresel güçlerle işbirliği yaparak değil, tam tersine emperyalizme direnerek başarılmıştır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki istiklal ve istikbalimiz tehlikeye düştüğünde bu yüce millet aynı kararlılığı ortaya koymaktan yine çekinmeyecektir."
Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY, milletin 30 Ağustos Zaferi Bayramı'nı kutlayarak, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı. 


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209