Rize’de AK Partide Aday Adaylığı İçin İlk Işık

Rize’de AK Partide Aday Adaylığı İçin İlk Işık

Rize’de AK Partide Aday Adaylığı İçin İlk Işık
 2011 Genel seçimlerinde Rize’den AK Parti Miletvekili aday adayı olan Avukat (Emekli Yarbay) Hızır Keskin, 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Rize’deki Sivil Toplum Örgütleri, Siyasiler ve toplumun her kesimi ile istişarelerini sürdürüyor.

Kendisi ile yaptığımız görüşmede; amacının toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, şeffaf bir yönetim anlayışı ile yapılan hizmetlerin daha da ileriye taşımak, vatandaşlarımızın hassasiyet ve önerilerini de dikkate alarak ortaya konacak yeni projelerle Rize’mizi 2023 vizyonuna hazırlamak olduğunu söyledi.

Önümüzdeki  günlerde aday adaylığı ile ilgili olarak düşüncelerini, yapacağı bir takım görüşmeler sonunda, kamuoyu ile paylaşacağını belirten Keskin ; 1966 Yılında Rize’de doğdu. İlk ve Ortaokulu Rize’de tamamladıkan sonra, 1984 yılında Kuleli Askeri Lisesinden, 1988 yılında Kara Harp Okulundan ve 1990 Yılında da Jandarma Okulundan derece ile mezun oldu.

1990 Yılında Teğmen olarak Giresun ili Bulancak ilçe Jandarma Komutanı olarak başladığı mesleğinde, sırasıyla Hakkari, Kütahya, Erzurum, Malatya, Diyarbakır, Ankara ve Tunceli illerinde değişik görevlerde bulundu.

2008 Yılında Tunceli Asayiş Şube Müdürlüğü görevinde iken kendi isteği ile emekliye ayrıldı.

1998 Yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesini bitiren Keskin, 2003-2005 Yılları arasında Dicle Üniversitesinde Yüksek lisansını tamamladı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209