30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Büyük Zafer'in 91. yıldönümü tüm yurtta düzenlenen törenlerle ve büyük coşkuyla kutlandı. Sultangazi’de kutlamaların adresi Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu oldu. Buradaki törene Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Kemal Aksoy, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile mülki amirler ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Sultangazi’de kutlamaların adresi Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu oldu. Törene Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Kemal Aksoy, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile mülki amirler ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. 

Tören, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’ın Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı. Daha sonra Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Kemal Aksoy ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın çelenklerini Atatürk büstüne koydu. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 

Törenin ardından protokol üyeleri Kaymakamlık makamına geçti. Kaymakam Ali Uslanmaz ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Kemal Aksoy burada tebrikleri kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209