Mamak Işıl Işıl

Mamak Belediyesi yürüttüğü çalışmalarla ilçeyi bambaşka bir görünüme kavuşturuyor

Mamak Işıl Işıl
HABERİN GALERİSİ
Mamak Işıl Işıl

Mamak Işıl Işıl

Mamak Işıl Işıl

 
Mamak Belediyesi yürüttüğü çalışmalarla ilçeyi bambaşka bir görünüme kavuşturuyor. Meydanlar, caddeler, kavşaklar ve parklar görselliği ile dikkat çekiyor.

Belediyenin yapmış olduğu aydınlatma çalışmaları ile ilçe adeta ışıl ışıl parlıyor. Park, ağaç ve sokaklara takılan ışıkları geceleri görsel bir şölen oluştururken, parklara aileleri ile birlikte gelen vatandaşlar aydınlatma sayesinde hem güvenli hem de huzurlu bir şekilde dinlenme imkanı buluyor.

Aydınlatma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğü ilçede, renk geçişli havuz aydınlatmaları, parklardaki dekoratif aydınlatmalar, saat kuleli meydanlardaki aydınlatmalar ve yatırımlarda ki cephe aydınlatmaları modern görünümüyle ilçenin imajını değiştirirken, vatandaşlardan da tam not aldı.

Aydınlatma çalışmaları ile rengârenk olan parklar adeta kartpostallık manzaralar oluştururken bazı vatandaşların da fotoğraf çekim mekânı oluyor. Mamak’ın artık geleceğe ışıl ışıl baktığını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ışıkların ilçeye canlılık kazandırdığını kaydetti.

Akgül, “Aydınlatma çalışmalarımız ilçemize ayrı bir renk kattı. İlçemiz artık gecede yaşıyor. Yapılan aydınlatmalar sayesinde ilçemiz daha estetik bir hale geldi” dedi. Kent estetiğine büyük önem verdiklerini belirten Akgül, ışıklandırma çalışmasının gece güvenliği açısından da önemli olduğunu söyledi.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209