BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI ATEŞ ÜNAL ERZEN,”BİZİM PARKLARIMIZI, MERDİVENLERİMİZİ BOYAYABİLİRSİNİZ”

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI ATEŞ ÜNAL ERZEN,”BİZİM PARKLARIMIZI, MERDİVENLERİMİZİ BOYAYABİLİRSİNİZ”

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI ATEŞ ÜNAL ERZEN,”BİZİM PARKLARIMIZI, MERDİVENLERİMİZİ BOYAYABİLİRSİNİZ”
Bakırköy Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen fener alayı ve Erdal Bayrakoğlu konseri etkinliğinde bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Beyoğlu’nda merdivenlerin griye boyanmasına atıfta bulunarak,” Bakırköy’deki parkları, merdivenleri rengarenk boyayabilirsiniz, bu beni de mutlu eder.”dedi.

Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde bulunan Dikilitaş Durağı’ndan başlayarak Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı’nda son bulan fener alayının ardından binlerce İstanbullu’ya seslenen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, “ Bizler her türlü saldırıya karşı ayağımızın altındaki toprağımızdan, soframızdaki ekmeğimizden , bağımsızlığımızdan ve laik Cumhuriyetimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, şehitlerimizin mirasına ihanet etmeyeceğiz..” şeklinde konuştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen konuşmasının devamında sosyal medyada büyük yankı bulan Beyoğlu’nda merdivenlerin griye boyanması konusunu da gündeme getirerek,” Çağdaş bir ilçenin belediye başkanı olarak rengarenk bir Bakırköy’ü görmek beni de mutlu edecektir. Arzu ettiğiniz şekilde Bakırköy’de belediyemize ait parkları ve merdivenleri boyayabilirsiniz. Matem ve karamsarlığın rengi gri yerine rengarenk bir Bakırköy çok daha güzel olacak.”diyerek düşüncelerini belirtti. 

Öte yandan düzenlen fener alayına Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel’in yanı sıra binlerce İstanbullu katılırken Tosbağa Tospik grubu üyeleri de Volkswagenleri ile destek verdiler. Bakırköy Belediyesi Bando takımının da katıldığı fener alayında binler hep bir ağızdan “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı da attılar. 

Fener alayının sonunda Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde de Erdal Bayrakoğlu, sevilen şarkılarını binlerce kişilik vatandaş korosuyla beraber söyledi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209