Putin: Suriye rejiminin avukatı değiliz

Rusya Devlet Başkanı Putin, soru cevap kısmında Patriotlarla igili olarak sistemin tercih edilmeyen eski bir sistem olduğunu söyledi. Suriye'nin nükleer silahı olmadığını söyleyen Putin, "Suriye rejiminin avukatı değiliz" dedi.

Putin: Suriye rejiminin avukatı değiliz

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile düzenlediği ortak basın toplantısında, ”Türkiye-Rusya 3. Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı’nda Suriye başta olmak üzere özellikle Orta Doğu’nun durumunu da değerlendirme fırsatı bulduk ve bu arada Filistin’in BM’de gözlemci üye statüsü ile tanınması noktasında Rusya Federasyonu’nun verdiği katkıya da özellikle teşekkür ettiğimi tekrar ifade etmek isterim” dedi.

"DIŞ POLİTİKA PRENSİBİMİZ ÖRTÜŞÜYOR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile düzenlediği ortak basın toplantısında, ”Dış politika prensibimizin dostumuz Rusya’nın tutumuyla ilkesel temelde örtüştüğünü görmek elbette ki memnuniyet vericidir. En büyük temennimiz; Suriye’de sürmekte olan çatışmaların ve akan kanın bir an önce durmasıdır” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile düzenlediği ortak basın toplantısında, ”Aramızdaki bu samimi diyalog, Türkiye-Rusya ilişkilerinin son dönemine damgasını vuran stratejik perspektifin doğal bir neticesidir. Bu perspektifin önemli bir boyutu, bölgesel sahiplenme anlayışımızdır” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209