Ha İsrail ha Suriye oldu!

Humus'ta çocukları işkence yaparak katleden Esad’ın askerlerinin, yıllardır Gazze’de çocukları bombalayan İsrail askerlerinden bir farkı kalmadı. İşte ayrı vahşetin aynı kareleri:

Ha İsrail ha Suriye oldu!

Betül Yurtseven'in haberi

Suriye’den ortaya çıkan vahşet görüntüleri, insanlığı acı bir gerçekle yüzleştirdi. İsrail yıllardır ablukaya aldığı Gazze’de çoluk çocuk demeden sivil katliamlar gerçekleştiriyor. Son günlerde Gazze’yi bombalamaya başlayan İsrail önceki gün yine çocukları katletti.

Tüm dünyadaki insanlığı lanetlediği bu İsrail terörü tüm hızıyla sürerken, Suriye’nin Humus kentinden gelen görüntüler de Esad terörünü gözler önüne serdi.

Suriye ordusunun 10 gün önce kontrolü ele geçirdiği Humus’taki iki mahallede çoğu çocuk 16 sivilin işkence yapılarak katledildiği ortaya çıktı. Çocukların yüzlerinin doğranarak öldürüldüğü olayla ilgili açıklama yapan Velid Faris adlı bir aktivist, kurbanların hepsinin Sünni olduğunu kente önceki gece 30-40 tank geldiğini öne sürdü.

Başta Türkiye olmak üzere uluslararası platformdan gelen tüm uyarılara rağmen masum sivillere karşı askeri güç kullanan Esad hakkında yapılan son yorum ise çok çarpıcı.

Sosyal medyada, Gazze ve Humus'ta katledilen çocukların fotoğrafları paylaşılarak Beşşar Esad için, “yıllardır Filistin’de sivilleri katleden ‘düşmanı İsrail devleti ve yöneticilerinden bir farkının olmadığı son görüntülerle ortaya çıktı” denildi.

Haber 7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209