ZEYTİNBURNU'NDA SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Yeni yıla sayılı günler kala Zeytinburnu’nda gerçekleştirilen operasyonda çeşitli marka ve cc’lerde yüzlerce şişe sahte içki ile çok miktarda kaçak sigara ele geçirildi.

ZEYTİNBURNU'NDA SAHTE İÇKİ OPERASYONU
HABERİN GALERİSİ
SAHTE İÇKİ OPERASYONU

SAHTE İÇKİ OPERASYONU

  Sahte içkilerin Silivri’de üretilip Zeytinburnu’nda satışa sunulduğu tespit edildi. 

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte merdiven altı diye tabir edilen imalathanelerde sahte içki üretim ve satış faaliyetlerinin artması jandarma, emniyet ve zabıta ekiplerini alarma geçirdi. 


Silivri Fener Köyü Kemal Can Sok. No: 36 adresinde faaliyet gösteren sahte içki imalathanesine baskın yapan Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı timleri, burada üretilen içkilerin Zeytinburnu’nda satışa sunulduğunu tespit etti. Bunun üzerine jandarma, ilçe emniyet müdürlüğü ve Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İbrahim Halil Leylek’in işlettiği Zeytinburnu Nuripaşa Mah. 14 Sok. No: 70’te bulunan tekel büfesine operasyon düzenledi. İşyerinde yapılan aramalarda tezgah altına gizlenmiş çeşitli marka ve cc’lerde 202 şişe viski, 114 şişe vodka, 33 şişe rakı ile 23 karton kaçak sigara ile bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Sahte içki ve sigaralara jandarma el koyarken, Zeytinburnu Belediyesi ekipleri de işyeri hakkında yasal işlem başlattı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209