Hızla Gelişen ve Büyüyen Elmadağ.

Alt Yapısıyla Güçlenen, Üst Yapı Çalışmaları İle Modernleşerek Hızla Gelişen ve Büyüyen Elmadağ.

 Hızla Gelişen ve Büyüyen Elmadağ.
Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçede İnşaat çalışması hızla devam eden Kemal Paşa Alışveriş Merkezi inşaatını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Gazi Şahin; “ Gerekli alt yapı çalışmalarının bitmesi ile güçlenen, biten ve devam eden üst yapıları ile de modernleşen, ilçemize, ihtiyacı olan büyük bir alışveriş merkezinin kazandırılmasına vesile olmanın mutluluğunu ve huzuru yaşıyoruz” dedi.

Elmadağ Belediyesi tarafından ihale edilerek yapımına başlanan Kemalpaşa Alışveriş Merkezi inşaatı hızla yükseliyor.

12 Adet 3+1 konut, 8 adet 1+1 ofis ve 26 adet işyerinden oluşacak olan 6 katlı alışveriş merkezinin içerisin de, 1017 m2’lik Yaşam merkezi, hamam, fitness, dinlenme odası, sauna, oyun salonları, kapalı ve açık otoparkların olacağı belirtildi.

Çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İlçede devam eden çalışmalar hakkında bilgiler vererek, İlçenin bir şantiye alanı gibi olduğunu, Kültür Merkezi, Kent Meydanı, İş Merkezi, Yaşlılar Bakım ve Dayanışma Merkezi (Huzur Evi) ve Hasanoğlan Polis Merkezi çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirten Başkan Şahin; “Bu gibi çalışmalar ile İlçemize önemli katkılar sağlayarak, yeni yatırımların da önünü açmış oluyoruz” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209