“Bu Para Başka Para” ile Coştu…

Göktürk Kültür Merkezi’nde Kahkaha Tufanı Minikler Temel Reis’le, Anne Babalar

“Bu Para Başka Para” ile Coştu…
Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi’nde her haftasonu düzenlenen etkinlikler yediden yetmişe herkesin ilgi odağı oluyor. Belediyenin ücretsiz olarak sergilediği belgesel filmler, konserler, tiyatro gösterileri büyük beğeni topluyor.
Bu haftasonu Göktürk Kültür Merkezi’nde Temel Reis rüzgarları esti… Çizgi animasyon karakteri olarak çocukların kalplerini fetheden Temel Reis tiyatro oyununda dostluk, sevgi, dayanışma mesajları verildi.
Fatih Yıldız’ın yazıp yönettiği Temel Reis’de Murat Tiryaki, Ömer Faruk Ustaoğlu, Ezgi Kütük, Gülçin Fırtına, Fadime Kaplan başrolleri paylaştı.
Çocuklar gösteri sonrasında Eyüp Belediyesi’nin dağıttığı balonları almak için birbirleriyle yarıştı…
BU PARA BAŞKA PARA’YI İZLEYENLER EĞLENCELİ DAKİKALAR GEÇİRDİ
Cumartesi akşamı Göktürk Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu’nun sergilediği “Bu Para Başka Para” adlı iki perdelik komediyi izledi… Usta tiyatro oyuncularının rol aldığı oyunu izleyenler keyifli dakikalar geçirdi.
Ray Cooney’in yazdığı Cengiz Küçükayvaz’ın hem yönetip hem oynadığı oyunda, sıradan bir hayat yaşayan bir adamın para dolu bir çanta bulması ile başlayan hikâye, izleyicileri kahkahaya boğdu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209