ALGI YÖNETİMİ BAŞLADI

 Güzel Türkiye’m; nedir topraklarında beslediklerinden gördüğün nankörlük.Ne zaman yeni gelin gibi özen gösterilmek istenilse,seni dünyada ki toprakların en göze çarpanı hale getirmek isteyen vefalı evlatların olsa,senden aldıklarına hürmeten sana çeyiz dizse hemen nankörlük yapan sofrandan kalkıp sırtına bıçak vurmaya çalışan ne çok hainin var..

       Bayrağın başımızın tacı ise toprağın bize ahir mekansa,suyun canımıza can katıyorsa,ölüm var ve her şey Allah’a ait ise seni din,dil,ırk,mezhep üzerinden bölüp parçalamaya çalışmak niye.Biraz yüzün gülse,gözün parlasa ferini söndürmeye çalışmak sana mı zarar yoksa bağrında beslediğin bizlere mi zarar..

     Üçüncü gerdanlık boğazına takılırken,dünyaya inat en büyük havalimanı yapılırken,toprak değerin artarken senin ziynetine göz dikmek yakışıyor mu beslediğin evlatlarına..

   Salı günü tüm siyasi partilerin grup toplantıları vardı,kaçırmadan dinledim hepsini.İktidarı beğenmeyenlerin seçmeni adına üzüldüm sadece.Ülkemde aklı başında bir muhalefet lideri olmaz mı be kardeşim.Üç yıllık iktidarını istifa ile sonlandırmış,milleti hayal kırıklığı içinde,ülkeyi enflasyonun kucağında oyuncak etmiş,kaç seçim kaybettiğini saymaya yetişemediğimiz Bahçeli iktidar ütopyası içinde konuşuyor.Diktatörlük rejiminden bahsederken koltuğunu kaybetmemek için MHP’yi dibe çekmekten çekinmiyor.Bırak o koltuğu Meral Akşener’e!! CHP eline geçen fırsatı tacizci Muharrem sayesinde kaybetti ya da bilinçli olarak Muharremle Kemal sağlama alındı.

      Hdp ise tam bir fiyasko.!Arsız yüzsüz desek az gelir ama bizim dilimizde bu kelimelerin değişik şekli argoya ya da küfre girdiğinden fazlasına edebimiz müsaade etmiyor.Parti binalarında ağır yaralanan meclis üyelerine acil şifalar dilerken yaradan dan dolayı üzüldüğümü ifade etmek istiyorum.Hdp hedef gösteriliyormuş, bu yüzden bu olay gerçekleşmiş; yok artık.!!!Yahu siz onca askerimizi,polisimizi,kamu mallarını,insanımızı,süreci sabote edip hedef gösterirken bir kere bile utanmadınız,bırakın utanmayı  yaradan dan dolayı bile üzülmediniz.!! Şaşırmayın sabrımızı taşırmayın.!!

    Şimdi bir kısım yabancı ortaklı medya grubu Cumhurbaşkanlığı sarayına göz dikti ve bu ülkede Çavuşesku olayını yaratmaya çalışıyor.Hani oda sayısı belli olmayan saray yaptırarak halkın sorunlarına göz kapatan ve askeri darbe ile 25 Aralık 1989 da karısı ile kurşuna dizilen.Medya algısı tamamen insanların bilinçaltına bunu yerleştirmeye yönelik çalışmaya başladı..Yetmedi mi demokrasi adına harcattığınız liderler ve siyasiler..

        Cumhurbaşkanlığı sarayı ve uçağı  şahsa ait değil.Onlar Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanlığı makamına ait.O makam halkın 7 yıllığına oyları ile seçilmişini layık gördüğü yer.O makam Türkiye’nin sevenine ya da sevmeyenine bu Milletin Şanı Şerefi ve Güç Göstergesi!.Benim gibi düşünmeyebilirsiniz anlarım;ancak toplumca huyumuz’’cebimiz biraz para gördü mü ilk araba değişir,sonra ev ve eşyalar hatta bazılarına bu yetmez hatun bile değişir ya da sayısı arttırılır’’..bayılırız cebimize dokunmadan başkasının parası üzerinden fakir edebiyatı yapıp sevap yolları göstermeye..

   Oysa yapılan Aksaray bu milletin ülkesinin temsil edildiği devletin malı ve makamı.Kaddafi gibi çadırda yaşasa ne mutlu olur bir kısım rahat sever rahatsızlar.!

      İster beğenelim ister beğenmeyelim Demokrasi,Cumhuriyet diye bağırırken faşistçe kendi isteklerini dikte etmeye çalışanlar Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet rejiminin verdiği yetkiyle,29 Ekim bayramının eseri olarak milletin çoğunluk oyu ile seçilmiş biri var karşınızda ve o makamda Milletini ve Devletini temsil edecek..Şahsına yapılsa ya da emekliliğinden sonra kendine tahsis edilecek kararı olsa anlarım ama Devletin gücünü gösteren,gavurun kıskançlık damarını kabartan her yapı benim ülkemin ziynetidir.

   Avrupalı kafanızla övünüp,dış medya nifak haberleri ile ülkenizi değerlendirip’’dalga geçiliyor’’diyenler unutmayın o Avrupalılar tarihte aynı ayak oyunlarıyla Osmanlıyı yıktı.Yıllarca Demokrasi özgürlük ülkesinde Vahdettin hanı hain bildik,doğruları sorgulayamadık..şimdi zahmet çektirdiğimiz ecdadımızı rahmetle anıyoruz.

    Velhasıl Aslan yattığı yerden belli ise benim soylu ecdadımın torunları ve evlatları temsil noktasında soyağacı bile olmayan, toplama milleti ile devlet kuranların Beyaz saraylarına inat  AKSARAY’ların en güzeline layık…

Selametle kalın…

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209