GENÇ TÜMSİAD ÜYELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Daha da güçlü bir Türkiye için çalışan, Özgüvene sahip, yüksek milli ve manevi değerleri ön planda tutan, li¬derlik ve yöneticilik vasıflarına haiz, yeniliğe açık, girişimci işadamı adaylarını yetiştirmek hedefi ile yola çıkan, Genç Tümsiad Üyeler arası tanışma ve kaynaşma yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

GENÇ TÜMSİAD ÜYELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

GENÇ TÜMSİAD ÜYELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Daha da güçlü bir Türkiye için çalışan, Özgüvene sahip, yüksek milli ve manevi değerleri ön planda tutan, li¬derlik ve yöneticilik vasıflarına haiz, yeniliğe açık, girişimci işadamı adaylarını yetiştirmek hedefi ile yola çıkan, Genç Tümsiad Üyeler arası tanışma ve kaynaşma yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa Eğitimci Yazar Ali Işık, Genç Tümsiad Genel Başkanı Mustafa İçöz, Yönetim kurulu Üyeleri ve Genç Tümsiad Üyeleri katıldı.

Misafirlere yemek ikramının ardından bir konuşma yapan Genç Tümsiad Genel Başkanı Mustafa İçöz; önemli açıklamalarda bulundu. 2010 yılında, Genç Tümsiad olarak ilk adımı attığımızda Geleceğin Liderlerini yetiştirmeyi hedefledik ve bunun için iş dünyasında ihtiyaç duyulan alanlarda ihtisas komisyonları oluşturduk. Maya tuttu, önemli bir başarı yakaladık ama bu başarıyı daha da ileriye taşımak durumundayız. Örnek vermek gerekirse, Üniversite-İş Dünyası Komisyonumuz önemli bir çalışma olarak Türkiye’de bir ilk oldu. Bugün birçok STK ve Üniversite, Üniversite-İş Dünyası arasında Entegrasyonu sağlamaya yönelik birimler oluşturmaktadır. Biz bu alanda öncü STK olduk ve atmış olduğumuz adımların ne kadar isabetli olduğunu görmenin mutluluğu içerisindeyiz. Genç Tümsiad olarak 12 ihtisas komisyonumuzla, Üyelerimize maksimum fayda prensibi ile profesyonel olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Başkan İçöz, konuşmasını Genç Tümsiadın geçen iki yılda yapmış olduğu çalışmaları değerlendirerek ve gelecek hedefleriyle ilgili olarak konuşmasını sürdürdü.
Özellikle Küresel referans noktası olabilmek için ortak çalışma alanları oluşturmak ve Üyelerimizin öz kaynaklarını doğru algılayıp değerlendirerek, üretim ve istihdamı arttırıcı çözümler üretmek,
Üyelerimizi ve akademik kurumların işgücü ve bilgi potansiyelini bir araya getirerek karşılıklı faydalar üretmek, Üyeler arasında öncelikli olmak üzere, üyelerimizin ticari potansiyelini ge-liştirmelerine yardımcı olmaktır.

Genç Tümsiad olarak ulusal ve uluslar arası alanda etkin bir STK olmak, genç işadamları ve işadamı adaylarını bulunduğumuz çağın zor¬lu rekabet şartlarına hazırlamak, geleceğin üretken liderlerini yetiştirerek, maksimum üye memnuniyetini sağlamaya yönelik önemli hamleler yaptık.
İdealist sivil toplum kuruluşlarının, ülkemizin Globalleşen dünya sisteminde ileri bir demokrasi olması yolunda yapılacak hamlelerde etkin olarak rol alması gerektiğine inanıyoruz. Üye eksenli planlamalar ve kurumsal ilişkilerin geliştirilmesine yönelik projelerle birlikte oldukça yüklü gündemlerimiz ve az zamanımız var.

Yerel, ulusal ve uluslararası mesleki ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerin geliştirilmesi, proje ve hedefler bazında işbirliklerinin arttırılması, üniversiteler ve araştırma kurumları ile yoğun işbirliği de özel önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor.
İki yıl için üstlendiğimiz bu onurlu görevi başarılı kılacak olan, üyelerimizin inançlı destekleri, katılımcılıkları ve fedakârlıklarıdır. Bize düşen görev, söyleyecek bir sözü, ayıracak zamanı olan her üyemize komisyonlarda, çalışma gruplarında ve projelerde özgür ve rahat bir çalışma ortamı sağlamaktır. Dünyayı yeniden inşa edecek inanç, azim, bilgi ve tecrübe tarihsel kodlarımızda fazlasıyla mevcuttur. Potansiyeli harekete geçirmenin zamanı gelmiştir. Bu inanç ve azimle hepinizi Allaha emanet ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Eğitimci Yazar Ali Işık ise Genç Tümsiad mensuplarına çok önemli tavsiyelerde bulundu. Özellikle birlik ve beraberlik içerisinde, birbirlerinin kusurlarını örterek ve eksiklerini tamamlayıp bir Aile ortamı oluşturmanın, samimiyet ve sabırla gayret göstermenin başarıda önemli bir düstur olduğuna dikkat çekti. Bu çatı altında çok başarılı hizmetlere imza atıyorsunuz, iş adamısınız elbette kazanç elde etmeyi düşünüyorsunuz ama ne olursa olsun insani değerlerden asla taviz vermeyin. Güzel ahlaklı olmaya çalışmak ve bu hizmetleri nimet olarak değerlendirmek en büyük kazanç olsa gerek diyerek sözlerini noktaladı. Eğitimci Yazar Ali Işığa, Genç Tümsiad Genel Başkanı Mustafa İçöz tarafından, Genç Tümsiad Plaket takdimi ile program sona erdi.








YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209