Haliç Etkinlik Alanında Yerel Kültür Esintileri

Eyüp Belediyesi’nin Haliç kıyısındaki Etkinlik Alanı’nda ülkemizin dört bir yanındaki illerimizin stantlarında renkli aktiviteler devam ediyor.

Haliç Etkinlik Alanında Yerel Kültür Esintileri
Eyüp Belediyesi’nin Haliç kıyısındaki Etkinlik Alanı’nda ülkemizin dört bir yanındaki illerimizin stantlarında renkli aktiviteler devam ediyor. Osmanlı evlerinden oluşan stantlarda hem şehir dernekleri üyeleri burada kurulan stantlarda buluşarak sohbet ediyor, hem de illerinin kültürlerini yaşatıyor.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da dün akşam Haliç Etkinlik Alanı’nı ziyaret ederek, burada derneklerin stantlarında vatandaşlarla sohbet etti. Ağrılılar ve Sinoplular derneğini ziyaret eden Başkan İsmail Kavuncu, yöresel tatları da tattı. Başkan İsmail Kavuncu Sinoplular Derneği standından hanımların hazırladığı Sinop mantısını çok beğendi. Dernek üyeleri ve yöneticileriyle bir araya gelen Başkan, yöresel tatların ve kültürün yaşatılmasının önemine değindi. Başkan, toplantıda ilçede yapılan ve gerçekleştirilecek olan çalışmaları anlattı. Başkan ziyaret sonunda dernek üyeleri ve yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209