Sivil Haber Gazetesinden Altınok Spor Kulübünü ziyarete

Sivil Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mithat Özdemir, Sivil Haber Gazetesinin spor yazarları Süleyman Aydın ve Suat Özcan’dan oluşan bir grup Fatih’te ki Spor kulüplerini ziyaret etmek, sorunlarını dinlemek, çalışmaları hakkında bilgi almak amatör sporun sesi ve sözcüsü olmak maksadıyla ve bütün kulüpleri ziyaret etme kararı aldılar

Sivil Haber Gazetesinden Altınok Spor Kulübünü ziyarete
 Sivil Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mithat Özdemir,  Sivil Haber Gazetesinin spor yazarları Süleyman Aydın ve Suat Özcan’dan oluşan bir grup Fatih’te ki Spor kulüplerini ziyaret etmek, sorunlarını dinlemek, çalışmaları hakkında bilgi almak amatör sporun sesi ve sözcüsü olmak maksadıyla ve bütün kulüpleri ziyaret etme kararı aldılar. Bu karar çerçevesinde ilk ziyaretimizi Mimar Sinan Stadyumunda bulunan Altınokspor Kulübüne gerçekleştirildik. Ziyarette Altınoksporun ikinci Başkanı GAZİ Ekrem Aydın ve Futbol şube sorumlusu Ekrem Dayan tarafından karşılandık.  Bir yandan ikramlar yapılırken bir yandan amatör sporun sorunlarını, İstanbul Amatör liglerini ve Fatih’in amatör kulüplerini değerlendirdik. 

Altınoksporun Futbol şube sorumlusu Şaban Dayan yapmış olduğu açıklamalarda kulübün kuruluşu ve geçmişi hakkında kısa bilgiler verdi. Dayan’ın verdiği açıklamaya göre;
Altınokspor 1953 yılında Şehremini semtinin takımı olarak kurulmuş zaman zaman amatör kümelerde in işli çıkışlı bir grafik sergilemiş olmakla birlikte 2012-2103 sezonunda grubunda göstermiş olduğu başarı sonucunda İstanbul Birinci Amatör Kümeye yükselerek 2013-14 sezonunda bu ligde top koşturmaya hak kazandılar.
17.08.2013 cumartesi saat 14.00 da gerçekleştirmiş oldukları genel kurul ile yeni bir yapılanma sürecine giren Altınoksporun Kulüp Başkanlığına genç ve dinamik sporu seven birisi olan Sinan  
Barut’u getirdiler.

 Yönetim ise aşağıdaki isimlerden oluştu;
Başkan Sinan Barut

Asbaşkan: Servet Özer:
Asbaşkan: Ekrem Aydın
Genel Sekreter:  Necati Küçükçavdar
Muhasip:  Özcan Kazak
Yönetici: Dursun Aydın
Futbol Şube Sorumlusu: Şaban Dayan’dan oluştu.

Futbol Şube Sorumlusu Şaban Dayan Sivil Habere yapmış olduğu
açıklamasında; Kulübümüzün hiçbir geliri yoktur. Daha doğrusu hiçbir amatör kulübün geliri yoktur. Yöneticilerimiz tamamen gönlülük esasına göre hizmet ediyorlar.

Kulübümüzün geçmiş yön timler zamanında başarılı bir şekilde yönetilememesi, geçmiş dönemde var olan lokalin de kulübünün elinden çıkmasını sağladı. Bu zor şartlar altın yeni yapılanmayla birlikte kulübümüz toparlanma sürecine girdi, birinci amatör kümeye yükselme başarısını gösterdi. Amacımız birinci amatör kümede de şampiyon olarak yükselmek. Yükselemez sekte bu ligde kalıcı olmaktır.

Dalyan kulüp olarak; U-11, U-13, U-17, U-19 ve A takım kategorilerinde faaliyet göstermekte olan kulübümüz A takımda 28 futbolcuyla mücadele edecek. Kulüp hocalarımız, Hasan Göksü, Serkan Durudemir, altyapı sorumlusu Birol Tepe’den oluşmaktadır.

Dalyan yapmış olduğu açıklamasında; yetkililerden maddi ve manevi destekler bekliyoruz. Bütün iş adamlarımız, yöneticilerimiz, bulundukları semtin takımlarını ziyaret etsinler, maçlarına gitsinler arada gönül bağı kurunlar. Biz burada bu semtin çocuklarına spor yaptırıyor, toplumun saygın bireyleri olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu yüzden hep birlikte toplumun inşası için çalışmalıyız” dedi.  Dalyan, “ Fatih’te 52 tane spor kulübü var ama yeterli altyapı ve tesisler yok. Var olan tesisleri daha verimli kullanmak gerekiyor.  Fatih Belediyesi hafta sonu maçlarımıza araba veriyor bunda bir sıkıntı yok ama hafta içi maçlarda sıkıntılar yaşıyoruz, yetkililerimiz bu konularda biraz daha duyarlı ve yardımcı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Dalyan, “ amacımız altyapılara daha çok hizmet ederek, ülke sporuna hizmet edecek başarılı ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir” dedi.

Bu vesile ile bizleri ziyarete gelen ve haberleri ile amatör sporlara destek veren sivil Haber Gazetesine ve ekibine, Spor Yazarımız Süleyman Aydın Bey’e,  M.Suat Özcan Bey’e çok teşekkür ederiz başarılarınızın devamını dileri” dedi.



Haber: Sivil Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209