Eyüp’e Bayrampaşa Metrosu’ndan Tramvay Müjdesi…

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, sık sık mahalle sakinleri, esnaflarla ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek istişare toplantıları yapıyor.

Eyüp’e Bayrampaşa Metrosu’ndan Tramvay Müjdesi…
Eyüp’e Bayrampaşa Metrosu’ndan Tramvay Müjdesi

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, sık sık mahalle sakinleri, esnaflarla ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek istişare toplantıları yapıyor.  Eyüp Ensar Lokantası’nda gerçekleşen sabah kahvaltısında Eyüp Merkez Mahallesi Esnafı Bilgilendirme ve İstişare toplantısı gerçekleştirildi.

Eyüp Merkez Mahallesi esnafının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, esnaflar Başkan İsmail Kavuncu’ya Eyüp Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Eyüp’ün, günübirlik ziyaretçileri uzunu süre konaklamaya teşvik edecek konaklama yatırımlarına ihtiyacı olduğunu belirten Başkan İsmail Kavuncu,  otel projeleri ile  Eyüp esnafının kazanacağını vurguladı.  Başkan İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Bayrampaşa metrosundan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı. Esnafın sorularını yanıtlayan Başkan İsmail Kavuncu,  Eyüp Belediyesi hizmet binasının açılışının yeni yıldan sonra gerçekleşeceğini açıkladı.     

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209