Fatih Vatanspor yemekte moral depoladı

Fatih Vatanspor Kulüp Yönetim Kurulu Sezon öncesi moral ve kaynaşma yemeği düzenledi. Yemeğe Tüm yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Genç ve A Takım bayan futbol takımının futbolcuları ve hocaları katıldı.

 Fatih Vatanspor Kulübü 2013-2014 Futbol sezonu öncesi tüm takıma ve yönetim kurulu üyelerine Fatih Belediyesi sosyal tesislerinde yemek verdi.

Yemeğe Genç ve A Takımın futbolcularının yanı sıra, takım hocaları ve yönetim kurulu üyeleri Yaşar Kara, Meltem Çolak, Nihal Erk, Seda Kurman, Hasan Büyükdoğan, Ahmet Kösker, Namık Ayhanoğlu, Ali Haydar Şahin, Emin Kısa ve Takım Hocası Mahmut Tanrıverdi ve medya mensupları katıldılar.

Yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı M.Suat Özcan bütün futbolcu kardeşlerime başarılı, sakatlıktan uzak bir sezon diliyorum ve sizlerden şampiyonluk bekliyorum dedi. Takım kaptanı ve futbolcularda kulüp başkanına teşekkür ederek üç aydan beri idman ettiklerini ay sonu çekilecek kurayı dört gözle beklediklerini ve bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunun söylediler.

Programı topluca fotoğraf çektirilerek sona erdi.

Fotoğraf & Haber : Mithat Özdemir

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209