Dabakoğlu’ndan Fatih Yunus Emre Sosyal Kültürel Eğitim ve Cem Evi Derneğine Ziyaret.

CHP Faytih Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet İlhan Dabakoğlu’ndan Fatih Yunus Emre Sosyal Kültürel Eğitim ve Cem Evi Derneğine Ziyaret.

Dabakoğlu’ndan Fatih Yunus Emre Sosyal Kültürel Eğitim ve Cem Evi Derneğine Ziyaret.
İlhan Dabakoğlu’ndan Fatih Yunus Emre Sosyal Kültürel Eğitim ve Cem Evi Derneğine Ziyaret.

CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet İlhan Dabakoğlu Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.  Bugün de 2010 yılında Fatih’te kurulan Yunus Emre Sosyal Kültürel Eğitim ve Cem Evi Derneğine ziyarette bulundu.  Cem Evinin Başkanı aynı zamanda CHP Fatih Belediyesi Meclis Üyesi olan Aziz Yılmaz, Cem Evinin Dedesi Yaşar Karaman ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşıladılar.

Ziyarette Cem Evinin Başkanı Aziz Yılmaz, Cem Evi Dedesi Yaşar Karaman, CHP Sivas Eski İl Başkanı İsmail Hakkı Konar, Yönetim kurulu üyesi aynı zamanda CHP Fatih Belediyesi Meclis üyesi Soner Özimer, üyelerden Sami Yıldız, Kemal Arslan, CHP Fatih Eski Kadın kolları Başkanı Gönül Fakir ve çok sayıda CHP’li üyeler katıldılar.

Dernek Başkanı Aziz Yılmaz yapmış olduğu konuşmasında; “ İlhan abimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Abi diyorum çünkü biz kendisini bir abi gibi görüyoruz dedi.  Yılmaz, “2010 Yılında kuruluşunu gerçekleştirmiş olduğumuz Fatih Yunus Emre Sosyal Kültürel Eğitim ve Cem Evi Derneğimizi Başkanımız, abimiz, adayımız Sayın İlhan Dabakoğlu’nun ziyaretleri bizleri fevkalade memnun etmiştir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz dedi. Yılmaz Ayrıca Meclis üyesi olduğum Fatih Belediyesinin Başkanı Mustafa Demir’den üç (3) yıldır ziyaret için randevu istiyorum bizlere ve derneğimize randevu verip bizleri kabul etmemiş ve derneğimize bir kez olsun ziyarette bulunmamıştır. Yılmaz, “ Biz Alevi vatandaşlar olarak Fatih’te Cem Evi istiyoruz. Fatih’te bütün dinlerin ibadethaneleri, mekânları okulları olmasına rağmen bu ülkenin aslı unsuru, kurucu unsuru olan biz Alevi vatandaşlarına bir Cem Evi çok mu görülüyor. Bu bizim en doğal hakkımız ve bu hakkımızın bir an önce verilmesini istiyoruz” dedi. 

Daha sonra söz alan İlhan Dabakoğlu yapmış olduğu konuşmasında “ öncelikle şunu belirteyim ben, burada kendi evimdeyim misafir değilim” dedi.  Dabakoğlu, sayın başkanımız, kardeşim Aziz Bey’in söylediklerine katılıyor hak veriyorum, bunlar gayet makul ve doğal isteklerdir dedi. İlhan Dabakoğlu devamla, şayet partim bana aday olma görevini tevdi ederse ve seçimlerde de halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilirsem buradan söz veriyorum bu istekleriniz karşılayacağım ve çok daha yakın bir ilişki içerisinde olacağız” dedi.   

Daha sonra ikramların ardından topluca fotoğraf çektirilerek ziyaret sona erdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209