İlhan Dabakoğlun’dan Kapalıçarşı Esnaflar Derneğine ziyaret.

İlhan Dabakoğlun’dan Kapalıçarşı Esnaflar Derneğine ziyaret.

İlhan Dabakoğlun’dan Kapalıçarşı Esnaflar Derneğine ziyaret.
 CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı M.İlhan Dabakoğlu Eski ilçe başkanı Turan Durmuş ve Şimdiki ilçe başkanı Bülent Sülek ile birlikte Kapalıçarşı Esnafları Derneğini ziyaret ettiler.


İlhan Dabakoğlu ve beraberindeki ekip Kapalıçarşı girişinde isimleri tek tek anons edilerek; Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Fırat ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından çarşının girişinde kapıda karşılandılar.

Dernek Yönetim Kurlu üyeleri İsmail Yeşil, Fatma Altay, Genel Sekreter Cem Arıca ve Dr. Hasan Fırat’tan oluşan Kapalıçarşı Esnafları Derneği yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı M.İlhan Dabakoğlu, CHP Fatih Eski İlçe Başkanı Turan Durmuş, Fatih yeni ilçe başkanı Bülent Sülek ve çok sayıda eski ve yönetici üyeler hazır bulundular.  Ziyarette çay ikramı yapıldı. İkramdan sonra birer konuşma yapan Dabakoğlu ve Dr. Hasan Fırat ziyaretten dolayı memnunuz ve Fatih’te çok büyük sorunlarımız var, inşallah Sizler iktidara gelirsiniz de bizim de esnaf olarak sorunlarımızı çözersiniz dedi.

Dabakoğlu yapmış olduğu açıklamada; “çarşının 4,000 esnafı ve 2625 dernek üyesinin sorunlarını biliyoruz” dedi. Biz, şu anda şunları yapacağız, şunları yapmayacağız tarzı bir söylem içerisinde olmayacağız. Adaylığımız kesinleşirse bir daha ki seferde hem adaylığımız bildirmek, hem de projelerimizi sizlere sunmak isteriz” dedi. 

Daha sonra hatıra fotoğraf çektirilerek program sona erdi. Program sonunda ise Yine Yönetim Kurulu ziyarete gelen ekibin isimlerini Eski ve yeni ilçe başakçının isimlerinin ve M.İlhan Dabakoğlu’nun ismini anons ettirerek topluca uğurlama yapılarak ziyaret sona erdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209