İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Akademik ve İdari Personeli Bir Araya Gelerek 2012 Değerlendirmesi Yaptı

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, İAÜ Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli, öğretim üyeleri ve üniversite çalışanları Yeni Yıl Kokteylinde ile bir araya geldi. Üniversitenin D Blok fuaye alanında gerçekleşen etkinliğe, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin tüm çalışanları katıldı.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Akademik ve İdari Personeli Bir Araya Gelerek 2012 Değerlendirmesi Yaptı
HABERİN GALERİSİ
2012 Değerlendirmesi

2012 Değerlendirmesi

 2012 yılının son gününde İstanbul Aydın Üniversitesi'nin tüm çalışanlarını bir araya getiren yılbaşı etkinliği, üniversite Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli'nin konuşmasıyla başladı. Tüm çalışanları bu etkinlik adı altında bir arada görmekten gurur duyduğunu söyleyen Prof. Dr. Yadigâr İzmirli “Biz bu yılı iki büyük hediyeyle bitirdik. AKTS ve Diploma Eki etiketimizi aldık. Burada dekanlarımızın, bölüm başkanlarımızın, tüm öğretim üyelerimizin çok ciddi emeği var. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Ailenizle beraber uzun ve nice yıllar dileğiyle saygılar sunuyorum,” diyerek konuşmasını bitirdi.

Yadigâr İzmirli'nin konuşmasından sonra etkinliğin tadını çıkaran okul çalışanları, beraber geçirdikleri 2012 yılının son gününü güzel bir şekilde, sohbetlerle değerlendirdiler.

Konuşmasını yapmak için kürsüye ve burada bu şekilde bir araya gelerek bir kültürü devam ettirdiklerini söyleyen İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, “Zaman zaman bir araya gelmek, nazar etmek çok önemlidir. Burada bulunduğunuz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Üniversite olarak geldiğimiz yer gurur duyulacak bir yerdir ama yeterli değildir. Hep beraber önümüze bir hedef koyduk ve koyduğumuz hedeflere ulaşacağız. Geldiğimiz nokta bir ekip başarısıdır. Dolayısıyla ben bütün arkadaşlarıma yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi'nin kuruluşunda büyük rol oynayan, Bil Holding'in çalışanlarının da toplantıda bulunduğunu belirterek “Bu gün Bil Holding'in çalışanları da aramızda, birlikte üniversitemizi gezdik. Bil Holding ve onun çalışanlarının emeğiyle bu üniversite meydana gelmiştir ve yoluna devam ediyor. Ama üniversitemiz holdingi geçti,” diyerek boynuz kulağı geçti atasözüyle İstanbul Aydın Üniversitesi'nin yükselişini vurguladı.

Mütevelli Heyeti Başkanı konuşmasını şöyle bitirdi:

“Hepimiz bir çarkın dişlileriyiz, bir tanemizin olmaması çok şeyi değiştirir, o yüzden hepiniz önemlisiniz. Hayat terazisini her zaman canlı tutmalıyız. Ben İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkanı olarak iyi, sağlıklı, başarılı yıllar diliyorum. Daha nice yıllar bu çatının altında birlikte olmak dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Dr. Mustafa Aydın, etkinlikte bulunan en genç çalışma arkadaşını kürsüye davet etti. İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü 3.sınıf öğrencisi ve aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Haber Ajansı (İAHA) çalışanı Yasemin Karip şunları söyledi:

“Ben Üniversitemizin haber ajansında çalışıyorum. 1992 doğumluyum bir haber ajansımız var ve ben de öğrencisi olduğum üniversitenin aynı zamanda personeli olmaktan gurur duyuyorum. Biz sizi her zaman, her yerde, ne etkinlik yaparsanız yapın İAHA olarak takip ediyoruz, her zaman peşinizdeyiz ve okul bülteninde yayınlanan birçok haberi bizler veriyoruz. Bu gün de bu amaçla buradayım. Üniversitemizin aldı yol hızlı ve güzel bir yoldur, çok büyüdük, çok değişiştik ve ilerledik, kampüsümüz büyüdü, konusunda uzman bir eğitim kadrosuna sahibiz. Güzel bir yere doğru gittiğini görüyorum okulumuzun. Burada olan insanlara da bunun için teşekkür ediyorum. Umarım 2013 hepimiz için daha güzel bir yıl olur” dedi.



SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209