Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Buluşma

Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Buluşma

Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Buluşma
 Sultangazi Belediyesi, şehit yakınları ile gazileri bir araya getirdi. Sultangazi Belediyesi Nikah Salonları’nda düzenlenen programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Şehitlerimize duyduğumuz derin saygı, bizi ‘millet’ yapan en önemli manevi değerlerimizden biridir. Bu kültür, bugün şehitlerimize ve gazilerimize duyduğumuz derin saygı ve rahmet dualarında bizi birleştiriyor, ‘millet’ olmamızı resmediyor” dedi.

Sultangazi Belediyesi, şehit ve gazi yakınlarını biraraya getirdi. Sultangazi Belediyesi Nikah Salonları’nda düzenlenen programa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı etkinlikleriyle şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Şehitliğin en yüksek manevi mertebe sayan bir kültürün çocukları olduğumuzu belirten Başkan Altunay, “Şehitlerimize duyduğumuz derin saygı, bizi ‘millet’ yapan en önemli manevi değerlerimizden biridir. Bu kültür, bugün şehitlerimize ve gazilerimize duyduğumuz derin saygı ve rahmet dualarında bizi birleştiriyor, ‘millet’ olmamızı resmediyor” dedi.

Birlik ve beraberlik içinde yaşamamızı, şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu kaydeden Başkan Altunay, şunları söyledi:

“Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzun bilinci içinde hareket etmeliyiz. Bu uğurda canlarını ortaya koyan gazilerimize hak ettikleri saygıyı göstermek milletimizin vatanına ve tarihine bağımlılığının bir ifadesi olacaktır. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu hissetmelidirler ki; bu kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak muhafaza edilecektir.”

 

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209