EGEMEN BAĞIŞ TİAB'LILARLA BULUŞTU

Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Trabzonlu Iş adamları ve Bürokratlar Derneği tarafından, Ümraniye Çırçır Ormanında düzenlenen toplantıya katıldı. ..

EGEMEN BAĞIŞ TİAB'LILARLA BULUŞTU

 Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Trabzonlu Iş adamları ve Bürokratlar Derneği tarafından, Ümraniye Çırçır Ormanında düzenlenen toplantıya katıldı. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Trabzonlu Iş adamları ve Bürokratlar Derneği (TIAB) tarafından, Ümraniye Çırçır Ormanında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Trabzonlu Iş adamları ve Bürokratlar Derneği Başkanı Atalay Şahinoğlu, TIAB Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok Trabzonlu vatandaş katıldı. Yemek ikramının ardından gerçekleşen programda söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ” Burası gerçekten mektep haline geldi. Sadece orman içerisindeki güzellikleri teneffüs etmek değil, zihin jimnastiği de yapılıyor.

          Doğrusu güzel bir özellik. Emeği geçen herkesi kutluyor, böyle etkinliklere ev sahipliği yapmalarından dolayı TIAB’a teşekkür ediyorum” dedi. Programda konuşma yapan Istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; “Trabzonlular sadece kendileri bir araya gelmiyorlar, yaptıkları etkinliklerle herkesi bir araya getiriyorlar. Burada Sayın Bakanımızla bizi bir araya getirdikleri için teşekkür ederim.

              Istanbul da STK’ların yaygın olarak gördüğümüz sivil toplum yaklaşımının çok ötesinde, gerçekten fevkalede güzel işler yapmalarından dolayı kutluyorum” dedi. BAKAN EGEMEN BAĞIŞ, ” BU ÜLKENIN HIZMETLERI HERYERE ULAŞTI” Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış ;”Gerçekten size her yer Trabzon. Artık bize de her yer Trabzon. Bunu geçenlerde Irlanda ziyaretim sırasında fark ettim. Irlanda ile olan ilişkilerimiz, yine Trabzon üzerinden kurulmuş bir dostluk köprüsüne sahip. Osmanlı padişahı Abdülmecit, 1847 yılında Irlanda da çok ciddi bir kıtlık geçirilirken iki gemi dolusu gıda yardımını Irlanda’nın Drogheda Bölgesindeki limana indiriliyor. O günden bugüne bu bölgenin simgesi ayyıldız . Irlanda’nın süper liginde oynayan bir Drogheda takımı var, renkleri bordo-mavi ve Trabzonspor’la kardeş takım ilişkisi var. Bu ülkenin hizmetlerini her yere ulaştırmışlar. 

Bu Ülkeye sevdalı Trabzonlular ile birlikte, bürokratlarıyla ve iş adamları ile birlikte bu Pazar günü bu sohbeti yapmaktan çok büyük onur duyuyorum”dedi. Daha sonra program, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış’ın, katılımcıların sorularını cevaplaması ile son buldu. 




HABER -SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209