AVRUPA'NIN YILDIZLARI ve DENİZ YILDIZLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

AVRUPA'NIN YILDIZLARI ve DENİZ YILDIZLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

 AVRUPA'NIN YILDIZLARI ve DENİZ YILDIZLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
HABERİN GALERİSİ
Avrupanın Yıldızları

Avrupanın Yıldızları

 Avrupa'nın yıldızları Merkezi Frankfurt'a olan 10 yıldır faaliyet gösteren bir spor akademisidir. Kurucusu 1971 İzmit doğumlu Berkant Karlıdağdır. Avrupa’nın Yıldızları akademisi uzun yılar Anadoluya futbolcu ihraç ederken şimdi de Anadolu’da ki amatör futbol takımlarına ve okul takımlarına Eşofman forma şort ayakkabı ve futbol topu göndermeye yardım ediyor.


DENİZ YILDIZLARI GELECEĞİMİZ SOSYAL PAYLAŞIM GRUBU Kurucusu Sevgi Er ile Avrupa’nın Yıldızları akademisi ile birlikte Muş’un Bulanık Murat Anadolu Lisesine Eşofman forma şort ayakkabı ve futbol topu hediye ettiler.

DENİZYILDIZLARI GELECEĞİMİZ SOSYAL PAYLAŞIM GRUBU Kurucusu Sevgi Er, ‘’Avrupa’nın Yıldızları Akademisi kurucusu Berkant Karlıdağ’a çok teşekkür ediyoruz.  Bu örnek çalışmaları tüm sporseverlere örnek olmasını temenni ediyor um’’ dedi.


Berkant Karlıdağ yapmış olduğu kısa açıklamada;  Ben 22.04.1971 İzmit doğumluyum.  Yaklaşık 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Avrupa’nın Yıldızları akademisi; Avrupa'nın her yerinde futbolcu seçmeleri ve takibi sonucunda Türkiye profesyonel liglerine futbolcu kazandırıyor.

Orda bir köy var uzakta bu projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu tür çalışmalara katılmak ve Anadolu’da ki okullarımıza forma, eşofman, şort, futbol topu gönderebilmek bizleri mutlu ediyor’’ dedi. Karlıdağ,  ayrıca bu yardımları yapmamıza yardımcı olan, örnek çalışmalar katılan Denizyıldızları Grubuna ve kurucusu Sevgi  Er Hanım efendiye ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Karlıdağ, ‘’bu tür çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam edecek’’ dedi.

Haber : Mithat Özdemir

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209