Ankara’da Rize günleri

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Ankara’da düzenlenen Rize günlerine katıldı. Saadet Partili Kalkandere Belediyesi’nin standını ziyaret eden Tongüç, Kalkandere Belediyesi’nin çalışmalarının bölgede dikkat çektiğini, Başkan Yıldırım’ın Milli Görüş Belediyeciliğini canla başla çalışarak uyguladığını söyledi.

Ankara’da Rize günleri
 Her yıl geleneksel hale gelen Rize Günleri’nin bu yıl 6’ıncısı Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) önceki gün gerçekleştirilen törenle başladı. Etkinliğin ilk gününde AKM’yi ziyaret edenler arasında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ve ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus da yer aldı. Tongüç, katıldığı Rize Günleri etkinliğinde, Saadet Partili Kalkandere Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tongüç, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ın göz dolduran çalışmalar ile bölgenin gündeminden düşmediğini söyleyerek, “Kenan Başkanımız Kalkandere’de canla başla çalışarak Milli Görüş belediyeciliğini uygulamaktadır. Başkanımızın çalışmalarını biz de yakından takip ediyoruz” diye konuştu. Tongüç, gerçekleştirilen belediye tarafından büyük bir standın açılmasının son derece önemli olduğunu bildirerek, Başkan Yıldırım’a ve ekibine teşekkür etti.

Araçlarımızın egzozu soğumadı

Göreve geldiklerinden beri yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, “Bir yıl içerisinde tabiri caizse araçlarımızın egzozu soğumadı. Kalkandere’de alt yapıyı tamamen yeniliyoruz. Burada da görüldüğü gibi belediyemiz tarafından açılan stant ile hem ilçemizi hem çalışmalarımızı tanıtma imkanı buluyoruz” diye konuştu. Yapılan çalışmalar sonucunda tüm vatandaşların memnuniyet seviyesinin arttığını bildiren Yıldırım, “Çalışmalarımız çığ gibi büyüyerek adından söz ettiriyor. Halkımıza vaat ettiğimiz ne varsa tamamını gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Yıldırım, belediye olarak kısıtlı maddi imkanlara sahip olduklarına dikkat çekerek, tüm projeleri belediyenin bütçesini zora sokmayacak şekilde yürüttüklerine işaret etti. Yıldırım’ın bir de bölge halkına müjdesi oldu. Buna göre Kalkandere’de çevre ilçelerin de hizmet alabileceği bir rehabilitasyon merkezi açılacak. Kalkandere açılacak rehabilitasyon merkezi ile birlikte sağlıkta bölgenin önde gelen merkezi olacak.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 02:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209