1967 TRABZON SPORLULAR DERNEĞİ GELENEKSEL KAHVALTI PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR. BU AY-Kİ KONUK TRABZON SPOR KULÜBÜ BAŞKAN ADAYLARINDAN MUHARREM USTA OLDU.

.

 1967 Trabzonsporlular Derneği geleneksel Kahvaltılı istişare toplantılarına bu ayın konuğu Muharrem Usta’nın yanı sıra;  Dr. Ahmet Çubukçu, Trabzonsporun efsane futbolcularından Hüseyin Tok, iş adamı Ali Günaydın, Trabzonlu Gazeteciler Osman Başkır, Kamil Anahar,  İş adamları İlker Balcıoğlu, Haydar Uzun, Gencağ Meriç, Deniz Hacıbayramoğlu dernek yönetim kurulu üyeleri,  yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldılar.

1967 Trabzonsporlular Derneği Genel Başkanı Alaattin Hatayoğlu yapmış olduğu açılış konuşmasında; geleneksel hale getirdiğimiz aylık kahvaltılı dayanışma ve istişare toplantılarımızın bu ayki konuğu Trabzonspor’umuzun başkan adaylarından değerli hemşerimiz Muharrem Usta’yı ağırlamaktan ve konuk etmekten dolayı memnuniyetimiz belirtir, kendisine teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum.

Değerli yönetim kurulu üyelerimize, katılımcı misafirlerimize ve medya mensubu temsilcisi arkadaşlarımıza da katılımlarından dolayı da teşekkür eder hoş geldiniz diyorum’’ dedi.

Alattin Haytaoğlu; her ay bu kahvaltı programlarımızda konuklarımızı ağırlamaya devam edeceğiz. Bu ayki konuğumuz Sayın Muharrem Usta’ya ve katılıcı arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Muharrem Usta yapmış olduğu açıklamasında Dernek başkanına ev yönetimine davetlerinden dolayı teşekkür etti. Muharrem Usta Trabzonspor markasına hizmet etmek isteyenlerle ilgili ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu ve açıklamalar sonunda basının sorularına açık yüreklilikle cevaplar verdi.

Gündem ile ilgili açıklamalar ve istişareler aşağıda videolarda tüm açıklığı ile müdahale edilmeden ham haliyle siz değeri okuyucularımızın hizmetine sunulmuştur.

programal ilgili iki video daha yayına hazırlanmakta ve çok yakınd ayayınalacaktır.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209