Son 7 gün!

Mehmet Topal bugün ya da yarın İstanbul’a gelip sarı-lacivertlilerle masaya oturacak

Son 7 gün!
Valencialı Tino Costa’nın da bonservisinde indirim bekleyen Kanarya, Hasan Ali için de Kayserililer’le görüşecek.

KUYT’LA ilk bombayı patlatan F.Bahçe’de transfer bilmecesi devam ediyor. Kulislerde ‘UEFA kararları bekleniyor’ dense de temasa geçilen isimlerle olan görüşmelerde bu hafta da hiç bir netice alınmadı. Sadece iç transferde Mert’in mukavelesi yenilenirken, Miroslav Stoch’un da sözleşmesi uzatıldı.

EMRE gittikten sonra Cristian’ın yanına yapılacak Mehmet Topal takviyesi şimdilik ilk günkü gelişmelerden ibaret. Ancak milli yıldızın tatiline bugün ya da yarın ara verip İstanbul’a gelmesi ve hafta başında F.Bahçe yönetimiyle ilk kez resmi temasa geçmesi bekleniyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Alex’in yükünü hafifleteceğini düşündüğü Costa’da da durum aynı.

SORUN BONSERVİSTE

Arjantinli oyuncuyu Topal’la birlikte almak isteyen sarı-lacivertliler İspanyollar’a paket teklifte bulundu. Topal’a göre transferi daha kolay olan Costa’nın bonservisinin düşmesi bekleniyor.

F.BAHÇE yönetiminin sezon bitiminde sorduğu bir diğer isim de transferin yıldızı Hasan Ali Kaldırım. Kayserili oyuncuyla Milli Takım kampına giderken görüşülse de kulübü bonservis konusunda biraz hassas.

Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal transferinde de aynı bildik manzaralar yaşanmıştı ancak mutlu sonla bitmişti. Aykut Kocaman genç futbolcuya hem Ziegler’in alternatifi hem de İsviçreli oyuncu kiralanmazsa alınabilecek en iyi yerli oyuncu gözüyle bakıyor.

SEZON açılışına 15 gün kala en kritik haftaya giren F.Bahçe yönetiminin bu hafta transferde büyük mesafe alması bekleniyor. Hatta hafta ortası bu transferler biterse kimse şaşırmasın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209