Portekizliler'in fiyatları belli oldu

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi; basketbol takımına ayrılan bütçeyi açıkladı, futbol takımının Portekizli oyuncularını teklif gelmesi halinde satacaklarını duyurdu.

Portekizliler'in fiyatları belli oldu

 Çebi yaptığı açıklamada; Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'na ayrılan bütçeyi açıklayarak, "Dün gece saat 11.30'a kadar bir toplantı yaptık. Beşiktaş'ın artık taşınır bir tarafı kalmamış. Basketbol takımı için sponsor var ya da yok bu bizi ilgilendirmiyor. Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı için 6.5 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdık. Bunu da Erman Kunter hocamıza ilettik. Çıkın, oynayın ve Beşiktaş'a yakışır bir kadro yapın dedik. Biz artık bu 6.5 milyon Euro'yı sponsordan mı buluruz, cepten mi veririz buna bakacağız. Giden oyuncular ile ilgili Erman hoca; "herhangi bir sıkıntı yok, benim kafamdaki tablo başka ve biz yine şampiyonluğa oynayacağız" diyor. Hatta biz görüşmeden önce 5 milyon Euro ayırmıştık, hocanın bu laflarını duyduktan sonra 6.5 milyon Euro'ya çıkarttık" dedi.

QUARESMA 5, ALMEIDA 10, FERNANDES 15 MİLYON EURO
Beşiktaş'ın Portekizli oyuncularına teklif gelmesi halinde satacaklarını duyuran Çebi, "Ernst ile anlaşmaya çalışıyoruz. Anlaşabilirsek kalacak, anlaşamazsak gidecek. Bizim işimiz gerçekten çok zor. Önümüzü göremeyeceğimiz kadar borç var. Yüksek maliyetli oyunculara otur oyna desen, onlara verecek para yok. Git diyorsan adam parasını istiyor. Samet hoca Almeida ve Fernandes'in takımda kalmasını istiyor. Onlarla ilgili bir problem şu an için yaşamıyoruz. Fernandes rahatsız olduğuna dahil bir rapor gönderdi. Quaresma, Almeida ve Fernandes'e talipler var. Quaresma'ya 5, Almeida'ya 10, Fernandes'e 15 milyon Euro teklif eden kulüplere bu oyuncuları satarız. Uğur Boral ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ospina'yı istiyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

(Haber1903)

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209