Haydi Sultangazili Bayanlar Spora Haydi Sultangazili Bayanlar Spora

Sultangazi Belediyesi ve Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü ev kadınlarının spor yapabilmesi için 50. Yıl Kültür Merkezi’nde spor merkezi oluşturdu ve “Haydi Bayanlar Spora Kampanyası”nı başlattı. Konusunda uzman bayan eğitimciler tarafından verilen kurslarda fitness, aerobik ve plates dersleri veriliyor.

 Haydi Sultangazili Bayanlar Spora   Haydi Sultangazili Bayanlar Spora
HABERİN GALERİSİ
HAYDİ BAYANLAR SPORA

HAYDİ BAYANLAR SPORA

 Sultangazi Belediyesi ve Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü ev kadınlarının spor yapabilmesi için uygun ortam hazırladı ve Haydi Bayanlar Spora Kampanyasını başlattı.

 

50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenli bir şekilde gerçekleşen kadınlara yönelik spor beklenen ilgiyi gördü. Konusunda uzman bayan eğitimciler tarafından verilen fitness, aerobik ve plates dersleri haftada altı gün veriliyor.

 

Spor yapmaya müsait olamayan ve fırsatı olmayan ev kadınları için kapalı spor salonunu ve bir bayan hocayı ev kadınlarına tahsis ettiklerini belirten Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız, ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

 

Yıldız, “Ev kadınlarımız spor yapmak için ortam ve fırsat bulmakta sıkıntı yaşıyorlardı. Kadınlarımız, kapalı spor salonunda bir bayan çalıştırıcı eşliğinde spor yapıyorlar. 130 kişi ile başlayan bu etkinliğimizin kapsamı ileriki günlerde artacak. Her yaşta ve herkes spor yapabilir. Bu nedenle bütün ev kadınlarımızı spora davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209