GÜZELHİSAR’DAN GELENEKSEL TOPLANTI

Lig maçları başlamadan önce grubundaki takımların yönetici, antrenör ve kaptanları ile tanışma istişare toplantısı 20.12.2012 tarihinde kulüp merkezinde yapıldı.

GÜZELHİSAR’DAN GELENEKSEL TOPLANTI
  

Lig maçları başlamadan önce grubundaki takımların yönetici, antrenör ve kaptanları ile tanışma istişare toplantısı 20.12.2012 tarihinde kulüp merkezinde yapıldı. Fair-Play adına lig maçlarında seyirci ve sporcular arasındaki rekabete dayalı sorunların en aza indirilmesi adına yapılan görüşmede ortak görüş birliğine varıldı.

Güzelhisar Spor Kulübü başkanı Şahin Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan bu toplantıya Yeni Gayret, Samatya, Balat Yeşilova,Çapa,Altınok ve Sarıyer Yenimahalle kulüpleri katılmış olup görüşleri alınmıştır.

Rekabetin centilmence ve sporun gençliğe, camialara katkısının önemini dile getirildi. Yerel yönetimlerin ve federasyonun katkısının ya da noksanlıklarının tespiti yapıldığı, Namık Sevik Stadı’nda idmanlardan aldığı ücret sorununun ve bir saatlik idmanın yeterli olmaması sorunu dile getirildi. Sezon içinde iki ayrı kulüpte top oynama transfer serbestliğinin haksız rekabeti ön plana çıkardığından söz edildi.Birlikte spor yaparken çıkabilecek sorunların ortak çözümleme adına işbirliği yapılacağı kararı alındı.Sezonun hayırlı,kazasız belasız ve başarılı bitirilmesi dile getirilerek önümüzdeki sezonlarda aynı işbirliğinin devamı dilendi.

 

SÜLEYMAN AYDIN

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209