G.Saray'ın rakipleri Çetin oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2013-14 sezonunda gruplarda kura çekiminde temsilcimiz G.Saray'ın rakipleri belli oldu. Galatasaray'ın rakipleri B Grubu'nda Real Madrid, Juventus ve Danimarka'nın FC Kopenhag takımı oldu

G.Saray'ın rakipleri Çetin oldu
 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2013-14 sezonunda gruplara kalan takımların hangi torbadan kura çekiminde gruplar belli oldu.

Temsilcimiz Galatasaray B Grubu'nda İspanya'dan Real Madrid, İtalya'dan Juventus ve Danimarka'dan Kopenhag takımları ile eşleşti

İşte rakiplerimiz

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki grubu ve rakipleri belli oldu. B Grubu'nda yer alacak Aslan, Real Madrid, Juventus ile bir üst tura çıkmanın mücadelesini verecek. İşte Aslan'ın rakipleri ve şifreleri:

REAL MADRID

Kadrosuna şu sıralar Gareth Bale'i katarak 538 milyon Euro'luk değerini 638'e çıkartma niyetindeki Real Madrid, son iki sezondaki futbolunu bu sezon sergileyemecek gibi. Mourinho'nun yerine Ancellotti ile anlaşan eflatun beyazlılar, La Liga'da oynadığı iki maçta 6 puana ulaşsa da, oynadığı futbolla taraftarına umut veremedi. Ronaldo, Ramos, Benzema, Mesut, Modric, Di Maria belli başlı yıldızları. Ronaldo'nun tek başına bir takım olduğu da göz önünde bulundurulursa Şampiyonlar Ligi'nin en önemli 4 favorisinden biri olduğu yadsınamaz bir gerçek.

JUVENTUS

Serie A’yı son iki sezondur şampiyon olarak tamamlayan Juve, hücum hattını Carlos Tevez transferiyle güçlendirdi. Sezona ise İtalya Süper Kupası’nda Lazio’yu 4-0 ile geçerek hızlı girdiler. Antonio Conte’nin ekibi geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde, daha sonra şampiyonluğa uzanacak olan Bayern Münih karşısında veda etmişti.

KOPENHAG
Danimarka Ligi'ni en yakın rakibinin 5 puan önünde şampiyon olarak tamamlayan Kopenhag sezona pek de iyi başlayamadı. Oynadığı 6 maçta 3 beraberlik, 3 yenilgi alan mavi beyazlılar sezona Olof Mellberg ve Marvin Pourie transferleriyle başladı. Danimarka temsilcisi Napoli ve Real Sociedad gibi nispeten güçlü rakiplere oranla nispeten daha tercih edilebilir duruyor.


İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI

A GRUBU
Manchester United
Shakhtar Donetsk
Bayer Leverkusen
Real Sociedad

B GRUBU
Real Madrid
Juventus
Galatasaray
FC Kopenhag

C GRUBU
Benfica
Paris Saint-Germain
Olympiakos Piraeus
Anderlecht

D GRUBU
Bayern Münih
CSKA Moskova
Manchester City
Viktoria Plzen

E GRUBU
Chelsea
Schalke 04
FC Basel
Steaua Bucuresti

F GRUBU
Arsenal
Olympique Marsilya
Borussia Dortmund
Napoli

G GRUBU
FC Porto
Atlético Madrid
Zenit St. Petersburg
Austria Wien

H GRUBU
FC Barcelona
AC Milan
Ajax
Celtic

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209