Fenerbahçe'den mesajlı başlangıç

Sarı-lacivertli futbolcular antrenmana başkan Aziz Yıldırım'ın bir sözünün yer aldığı tişörtleri giyip çıktı.Fenerbahçe, 2012-2013 futbol sezonunun hazırlıklarına başlarken, futbolcular antrenmanın başında ''futbolda şike'' davasında tahliye edilen kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a destek verdi.

Fenerbahçe'den mesajlı başlangıç

Fenerbahçe, 2012-2013 futbol sezonunun hazırlıklarına başlarken, futbolcular antrenmanın başında ''futbolda şike'' davasında tahliye edilen kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a destek verdi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sahaya, üzerinde Aziz Yıldırım'ın bir sözünün yer aldığı tişörtler giyerek çıkan futbolcular, ''Sonsuza kadar Fenerbahçe'' yazılı pankartın arkasına geçerek görüntü verdi.

Tişörtün üzerinde Aziz Yıldırım'ın, ''Unutulmamalıdır ki; şimdi bu ulu çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır'' sözleri yer aldı.

Tişörtün arkasında da ''Biz Fenerbahçeyiz'' yazısı bulundu.

Futbolcular fotoğraf çekimi ve görüntü alınmasının ardından üzerilerindeki tişörtleri çıkarıp, basın mensuplarına verdikten sonra antrenmana başladı.

Kocaman: Başarı bizim adımız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ''Başarı bizim adımız. Bizim adımız Fenerbahçe'' dedi.

Kocaman, ''Bu sene de mutlaka ama mutlaka şampiyon olmak tek hedefimiz. Bunu başaracak kapasitemiz var, gücümüz var'' şeklinde konuştu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209