Böyle cezalandırma şekli yok!

Galatasaray'da disiplinli tavırlarıyla tanınan Fatih Terim'in ilginç bir ceza sistemi geliştirdiği ortaya çıktı.

Böyle cezalandırma şekli yok!
Fatih Terim'in Beşiktaş tribünlerine hareket yapan Melo ve Sivas maçında kaleci Borjan'a kafa atarak kırmız kart gören Engin ile uzun süre konuşmayarak iki oyuncuyu cezalandırdığı ortaya çıktı. 
 
 
Galatasaray'da Fenerbahçe'yi yenerek liderlik koltuğunun geri alınmasının keyfi yaşanırken, disiplinli tavırlarıyla tanınan Fatih Terim'in ilginç bir ceza sistemi geliştirdiği ortaya çıktı.  
 
 
Sezon başından bu yana hata yapan birçok oyuncusuna kamuoyu önünde her fırsatta sahip çıkan ve yönetime ilettiği raporlarla da bu futbolcularının para cezası almasını önleyen tecrübeli teknik adamın, buna karşın Florya'da kimsenin gözünün yaşına bakmadığı kaydedildi. İmparator'un İnönü'de oynanan Beşiktaş maçında tribünlere hareket yapan ve ceza alan Melo'nun yanı sıra Sivas maçında kaleci Borjan'a kafa atan Engin Baytar'la konuşmayarak ilginç bir ceza uyguladığı öğrenildi.

TEK KELİME ETMEDİ
Beşiktaş maçında Melo'ya çok kızan ve sambacıya bu durumu net bir şekilde ifade eden Terim'in oyuncusu ile uzun süre Florya'da konuşmadığı ve Brezilyalı futbolcuyu hatasını anlayarak kendisinden özür dilemesinden sonra affettiği su yüzüne çıktı. Melo, Fenerbahçe derbisinde oynadığı futbol ve attığı golle hocasının gönlünü tekrar kazanmayı başardı. Deniyimli çalıştırıcının Fenerbahçe derbisinin ardından Engin Baytar ile ilgili sorulan bir soruya 'Onunla daha dün yeni yeni konuşmaya başladım' sözlerinin ardından ise Engin'le de Sivas maçının ardından 10 gün boyunca konuşmadığı anlaşıldı. Hocasının tekrar gözüne girebilmek için antrenmanlarda varını yoğunu ortaya koyan yıldız oyuncunun, Terim'i üzdüğü için çok pişman olduğu ifade edildi.

Engin kadroda Eboue belki
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Eboue'nin oynama umudu doğdu. Tedavisine dün de devam eden yıldız oyuncunun ağrılarının azaldığı ancak son durumunun bugün yapılacak olan kontroller sonrasında kesinlik kazanacağı belirtildi. Bu arada cezası biten eski Trabzonsporlu oyuncu Engin Baytar da kadroya dahil edildi.

Bugün gidiyorlar
Sarı-Kırmızılı takım, yarın akşam deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı için bugün öğleden sonra özel bir uçakla Trabzon'a gidecek. Aslan, karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek.

Trabzon'a da aynı sistem
Fenerbahçe'yi yenerek büyük bir moral depolayan Aslan, şimdi de gözüne Trabzonspor'u kestirdi. 2 gündür yardımcılarıyla birlikte Bordo-Mavili ekiple deplasmanda oynayacakları maça hazırlanan ve rakibinin maçlarını izleyen Fatih Terim'in, bu maçta da Fenerbahçe karşısında uyguladığı 4-4-2 sisteminin kullanacağı belirtildi. Zorlu geçecek maç için önlemlerini alan teknik adamın, oyuncularını takım halinde savunma yapmaları konusunda uyardığı belirtildi.

Haber Kaynağı : internetspor.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209