Bank Asya'da da maçlar alınıp-satılmış

Giresunspor'un geçtiğimiz sezon birçok müsabada şikeye karıştığı iddianamede yer aldı.

Bank Asya'da da maçlar alınıp-satılmış
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un geçtiğimiz sezon birçok müsabada şikeye karıştığı iddianamede yer aldı.

 
Ligin 27 haftasında oynanan Diyarbakır maçında Giresun Başkanı Ömer Ülkü, Diyarbakır Başkanı Abdurrahman Yakut, Teknik Direktör Levent Eriş ve yardımcısı Serdar Berkin'in maçın Karadeniz ekibinin üstünlüğüyle sonuçlanması için çalıştıkları belirtildi.  
 
 
Yakut'un Ülkü'yü arayarak, "Abi rahat ol, tamamdır kimseye bir şev söyleme % 100 bitti, senin dışında kimse bilmesin." dediği, müsabakanın da 2-0 Giresun lehine sonuçlandığı ortaya çıktı. Ligin 30. haftasnda bu kez Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü ve Abdurrahman Yakut'un Karşıyakalı futbolcu Mustafa Ulaş Ortakaya üzerinden İzmir temsilcisine şike teklif ettikleri, mücadelenin de şahısların isteği doğrultusunda Giresun lehine 1-0 neticelendiği kaydedildi.

Küme düşme tehlikesini atlatan Giresun'un bu kez maç satmaya başladığı da iddianamenin sayfaları arasındaki yerini aldı. Şampiyonluğa oynayan Mersin İ.Y. Asbaşkanı Beşir Acar, Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü ile irtibata geçip maçı kendilerine vermelerini istiyor.  
 
Karşılaşma 2-1 Akdeniz ekibinin galibiyetiyle noktalanıyor. Ülkü, maç sonrası ismi açıklanmayan bir şahısla yaptığı telefon görüşmesinde, "Bu hafta maçı sattık." diyerek, şikeyi itiraf ediyor.

Haber Kaynağı : internetspor.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209