2. AMATÖR KÜME TAKIMLARI İLE TOPLANTI

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin 15.03 Perşembe günü Topkapı Sosyal Tesislerinde 2.Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ile birlikte istişare toplantısı yapıldı.

2.  AMATÖR KÜME TAKIMLARI İLE TOPLANTI
 Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin 15.03 Perşembe günü Topkapı Sosyal Tesislerinde 2.Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ile birlikte istişare toplantısı yapıldı. Birlik Başkanı Murat Kapusuz açılış konuşmasında 31.03.2012 de başlayacak sezonun hayırlı olması ve Fatih Takımlarının centilmence yapacakları mücadelelerde her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek yaşanacak sorunlarla alakalı bilgilendirme ve destek sözü verdi. Bölgemizdeki Namık Sevik ve Mimar Sinan Stadı’nda yapılacak çalışmalarda sorumluluk duygusu ile bu tesislerde yaşanan olumsuzluklarda bütün kulüplerimizin daha duyarlı olmasını istediler.

2.Bşk.Cemalettin İnanç Federasyon ve İl Temsilciliği ile ilişkilerde köprü vazifesi  göreceklerini sıkıntı yaşayan kulüblerin kendilerine yapacağı müracaatlarda destekleyeceklerini  söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Çolak T.F.F nin bir sezonda iki ayrı kulüpte futbol oynayabilmenin önünü açan transfer serbestliğinin ahlaki olmadığını ve haksız bir rekabet yarattığını dile getirerek bütün kulüplerin bu uygulamaya karşı çıkması gerektiğini söyledi. Yönetim kurulu üyesi Z.Pınar Ulus ise dernek beyannamesi doldurulurken yaşanabilecek sıkıntılarda yardımcı ve yol gösterici olacaklarını, yine Yönetim kurulu üyesi kadri Gözaydın ise alt yapılarına önem veren kulüplerin özendirilirken destekleneceği 98 ve yukarı yaş gruplarının Fatih karmasının oluşturulması için desteklenmesi ve sponsorluk sözlerinin verilmesi konusunda bilgi verdi.

Kulüp başkanları ve temsilcileri ise söz alarak görülerini dile getirdiler. Kumkapı  Sarıçubuk 81 Başkanı Murat Yıldırım, uzun yıllar alt yapı ve atletizm ile hizmet yaparken ellerindeki tesis belediye tarafında yıktırılma tehlikesiyle rahatsız olduklarını ayrıca ecrimisil alacakları meselelerinin bir türlü çözülemediğinden bahsederek bu sorunlarla alakalı Kulüpler Birliği ve Federasyonlarından destek istedi. Güzelhisar Spor Kulübü Başkanı Şahin Demirtaş Fair-Play ruhuna uygun seyirci ve sporculara sahip takımlarımızın başarı ödülü veren belediyemiz tarafından ödüllendirilmesi gerektiğini ayrıca her yıl gruplarına giren takımların yönetici antrenör ve takım kaptanlarını tanışma ve görüşme toplantıları ile yaptıkları faaliyetlerinin tüm Fatih Takımlarına örnek ve hayata geçirilme dileğini dile getirerek iyi bir sezon yaşanması  temennisinde bulundu.

Davutpaşa Spor Kulübü antrenörü İbrahim hoca alt yapıya önem verilmesi, alt yapı imkanlarının genişletilmesi, özendirilmesi dileğini dile getirirken malzeme veren kurumların sporcu ayakkabılarını sürekli unutulmasına anlam veremediğini söyledi. Altınyıldız Spor Kulübü Başkanı Reşat Öz statları maç ve antremanlarda uygunsuz davranışlarla bulunan antrenör ve sporcularla ilgili bilgiyi mutlaka kulüp başkanlarına bildirilmesi gereğini ikaz ve cezai yaptırımların uygulanmasını istedi.

Güzelhisar Spor Kulübü Yöneticisi ve Sivil Haber yazarı olarak şahsıma hastalığım boyunca gösterilen birlik yöneticileri, spor camiasının değerli yöneticilerine teşekkür ederek başladığım konuşmamda Fatih deki amatör kulüplerinin maddi sıkıntılarının yapacakları özverili çalışmalarının en büyük engeli, organize olurken yönetici bulmakta sıkıntı çektiklerini yönetici pozisyonundaki şahısların beceri ve katkılarını sorun çözümlerinde belirleyici en büyük faktör, belediye desteğinin hayata geçirilmesinde birlik yönetiminin başarısının, hafta içi maçlarına alınamayan servisin aynı anlayışla çözülebileceği konusunda şüphemin olmadığını dile getirirken belediye ve il temsilciliği ile köprü vazifesinin başarılı bir şekilde yürütüleceği şüphemin olmadığını dile getirdim.

Son bölümde T.F.F, İl Temsilciliği, Amatör Federasyonun ayrı  ayrı kurumlar olarak düşünülmesi İl Temsilciliğinin atama yerine seçimle göreve getirilmesi konusunda ortak görüş bildirilerek toplantı sona ermiştir.

 

SÜLEYMAN AYDIN  

SİVİL HABER

YORUM EKLE
YORUMLAR
yalın değer
yalın değer - 12 yıl Önce

Hayırlı olsun
Öncelikle 2011 2012 Amatör futbol sezonu spor kulüblerimize hayırlı olsun.Ancak bu toplantıda belediye yetkililerinin olması şaşkınlık verici toplantıda her şey belediyeden isteniyor ama belediye ortada yok.

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209