Yozgat milletvekili Başer'dan yatırım çağrısı

Yozgat'ta esnaf ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinleyen Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgatlı işadamlarını yeni teşvik kapsamında yatırıma çağırdı.

Yozgat milletvekili Başer'dan yatırım çağrısı

Lise Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflara bir dizi ziyaret düzenleyen Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, ziyaretler sırasında verdiği molada yaptığı açıklamada, yoğun iş temposundan fırsat bulduklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini, esnaflarımızın sıkıntılarını dertlerini dinlediklerini ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Başer, son teşvik paketi ile ilgili açıklamalarda da bulunarak, Yozgatlı işadamlarını Yozgat’a yatırım yapmaya davet etti.

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez ve bazı partililer ile Lise caddesi esnafına bir dizi ziyarette bulundu. Başer ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “Gençlik kollarımız ve AK Parti yönetiminden arkadaşlarımız ile birlikte esnaflarımız ile sabah kahvaltısında buluştuk. Sıkıntılarını ve dertlerini dinledik. Bu sıkıntıların çözümü noktasında çalışmaları en kısa zamanda başlatacağız” dedi.

Geçtiğimiz ay içerisinde açıklanan son teşvik paketi ile ilgili düşüncelerini de dile getiren Başer, önceki teşvik paketinde Sivas ve Kayseri ile aynı torbada yer aldığımızı bunun adil olmadığını, yeni Teşvik Yasası’na göre Yozgat’ın 5. Bölge’de yer aldığını söyledi.

Organize sanayi avantajları bakımından ise Yozgat’ın 6. Bölge ayrıcalıklarının tümünden
yararlandığını belirterek, “Bu sefer Yozgat teşvik avantajlarının tümünden yararlanacaktır. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Yozgat artık bir cazibe merkezi olsun, göç veren değil göç alan bir il olsun arzusundayız. Bu sebeple de bu yeni dönemi kaçırmak istemiyoruz.” dedi.

KALİFİYE SATIŞ ELEMANI YETİŞTİRİLECEK

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, ziyaret ettikleri esnaflardan en çok kalifiye tezgahtar ve satış elemanı bulamamaktan şikayet ettiklerini belirterek , “Daha önce yaptığımız esnaf ziyaretlerimizde esnaflarımız, kalifiye tezgahtar ve satış elemanı bulamamaktan şikayet ediyorlardı. Bunun üzerine bizler de İŞKUR müdürümüzle görüştük. Gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209