Ünlü ceza avukatı MHP’den aday adayı oldu.

Ünlü ceza avukatı Cihan TUFAN Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldu.

Ünlü ceza avukatı MHP’den aday adayı oldu.

 Kahraman Şeref KASAP / SİVİL HABER

  




MHP’nin sürpriz aday adayı Cihan Tufan

Ünlü ceza avukatı Cihan TUFAN, İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylığı için hiçbir şart öne sürmeden Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak sağlamıştır.  

 

MHP İstanbul milletvekili aday adaylarının tanıtımı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir törenle tanıttı.

MHP İstanbul milletvekili aday adaylarının tanıtımının yapıldığı Haliç Kongre Merkezi’nde törene katılan TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili  Meral AKŞENER ile ayak üstü gerçekleştirdiğim sohbet esnasında gözüm kalabalığın içinde MHP’ nin büyük sürprizi, İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Cihan TUFAN’ a gösterilen yoğun ilgiye takılıyor.

Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimlerine hazırlanan MHP’ nin büyük süprizi olarak ifade edilen Av. Cihan TUFAN’ ın genel merkez tarafından 7 Nisan’da İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı olarak açıklanması bekleniyor.


Cihan Tufan kimdir?

Tufan, Küçük yaşlardan itibaren siyasi çalışmaların içerisinde bulunmuş, Milli Görüş partilerinin tamamında (Fazilet Partisi hariç) seçim çalışmalarına katılmış, bir siyasetçi olmasının yanında önemli ceza davalarında gösterdiği hukuk alanındaki başarıları ile ülkemizin gururu olmuştur.

Tufan, üniversite öğrencisi olduğu yıllarda; ülkemizin %10 seçim barajı nedeniyle milli-maneviyatçı partilerin mecliste temsil edilmemelerinin üzüntüsünü yaşandığını her fırsatta dile getirmiş ve hep milli bir ittifakı ve ittifakın hazırlayacağı proje ile ülkemizin ve halkımızın menfaatlerinin önde tutulduğu, adaletli, istişareye dayanan ve kamu yararı gözetilerek yönetilen bir Türkiye özlemi ile siyasi hayatına devam eden ufku açık, ileri görüşlü çok önemli bir şahsiyettir.  

Cihan Tufan neden MHP’den aday adayı oldu!

MHP' nin süpriz aday adayı Cihan TUFAN’ dan röportaj alabilme fırsatını yakaladığımda kendisine tek bir soru sordum

Sayın Tufan, Siyasete ilişkin düşüncelerinizi ve aday adaylığı seçimini neden MHP'den yana kullandığını açıklayabilir misiniz?

Tufan'ın sorduğum bu soruya tüm samimiyetiyle ve açık yüreklilikle verdiği cevaba ilişkin beyanlarını vurgulayıcı ara başlıklar ile hiçbir katkıda bulunmadan aynen aktarıyorum.


Ülkemizi yönetemeyen bir iktidar mevcuttur

Son 10 yılda değerlerimizin tersyüz edildiği, kendilerine milli oldukları kanısıyla  oy verilen, ancak  gayrimilli ve Türk-İslam  mefkuresine  zarar veren  icraatlarla ülkemizi yönetemeyen bir iktidar  mevcuttur.

Parçalanmış bir ülke haline geldik

Değerler manzumemizin dış odakların projeleri kapsamında etkisizleştirilip yok edildiği, farklılıklarımızın zenginlik olması yerine düşmanlıkların körüklendiği, fiilen ve gönüllerde parçalanmanın yaşandığı bir ülke haline gelmiş bulunmaktayız.

AKP vicdanları kanatan icraatların içindedir

AKP, coğrafyamızı bölme ve kardeş katliamı yapmak için adına BOP’un ve Endülüs’te müslümanları Avrupa’dan silen İspanya ile Medeniyetler İttifakı denilen projelerde   eşbaşkanlık yaparak  vicdanları kanatan icraatların  içindedir.


AKP’nin siyasi anlayışı bir an önce sona ermelidir

İnsanların hayalllerini kullanıp, korkuları ile yöneten, toplumu sürekli geren bu siyasi  anlayışın bir an önce sona ermesi ancak bütün toplumu kapsadığını inandığım bu  hareket ile gerçekleşecektir.

Milli görevimi gerçekleştirmek için safım MHP

Yeniden milli mücadelenin başladığı bu dönemde, MHP’nin ve bu mücadelenin  lideri olan  Sayın  Devlet Bahçeli ve ekibiyle birlikte olmak, vatan ve millet sevgimizin yüklemiş olduğu ve  hiç bir şekilde gözardı edemeyeceğim ve kaçınamayacağım  milli görevimdir.

Türklüğün 21. Yüzyıldaki inşasında, Türk Milleti’nin temsil edildiği bu aziz topluluğun kutlu yürüyüşünde yer almak ve safını belli etmek adına MHP aday adayı oldum.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 00:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
orhan tufan
orhan tufan - 9 yıl Önce

Ülkemize ve vatanımız hayırlı olm aşımı tem e non eder herşeyin sizlere hayırlı olmasını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209