TURAN DURMUŞ FATİH CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

19 Mayıs Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya kalabalık parti topluluğu katıldı. Durmuş, " Kimsenin adamı olmadım, Olmayacağım"

HABERİN GALERİSİ
CHP TURAN DURMUŞ FATİH

CHP TURAN DURMUŞ FATİH

 Toplantıya eski ilçe başkanları, eski parti meclisi üyeleri, CHP Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis üyeleri, İl delegeleri, kadın kolu başkanı, gençlik kolu başkanı ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili üyeler ve delegeler katıldı.

       Salona yoğun alkış ve coşkulu tezahürat altında giren İlçe Başkan adayı Turan Durmuş’un konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Katılımcıların büyük destek verdiği , Durmuş yaptığı konuşmasında CHP’li üyelerin çalışma arkadaşlarımın beni desteklemelerine teşekkür ediyorum., ben bugüne kadar çalışmalarımda hep örgütümüz için, partimiz için mücadele ettim. Kimsenin adamı olmadım, kimseye boyun eğmedim yalaklık etmedim. Bundan sonrada kimsenin adamı olmayacağım. Ben, sadece örgütümün adamı olacağım” dedi.

      Bütün partililer olarak çok çalışmalıyız. Kimsenin kimseye küsmeye, gönül koymaya hakkı yok.  Kim seçilirse seçilsin bütünlük içerisinde çalışıp 2014 Yerel Seçimlerinde CHP’ni önce yerel seçimlerde iktidar, ardından yapılacak Genel Seçimlerde de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.  Durmuş, “Bu düşünce ile siz sevgili arkadaşlarım, delegelerimden 18 Martta yapılacak İlçe Kongresinde şahsım ve arkadaşlarım için destek istiyorum. Sizlere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor güzel günlere buluşmak temennisiyle hepinizi birlik ve beraberlik içinde yeniden büyük CHP çatısı altında çalışmaya davet ediyorum” dedi.

   Konuşmasından sonra katılımcıların yoğun ilgisi ile moral bulan Durmuş,  partililerin tebriklerini kabul etti ve hatıra fotoğraflar çektiri. Yoğun alkış ve tezahüratlarla toplantı sona erdi. 

Haber: Mithat Özdemir & Video
Fotoğraf: Abdullah Gözaydın

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209