Şerife Betül (Melikoğlu)Han, Yerel Medyayla dertleşti.

Şerife Betül (Melikoğlu)Han, Yerel Medyayla dertleşti.

Şerife Betül (Melikoğlu)Han, Yerel Medyayla dertleşti.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Şerife Betül (Melikoğlu) Han, Yerel Medya mensupları ile Eyüp Sultan'da ki Gazel İstanbul Cafe Restauant'ta kahvaltılı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Milletvekili Aday Adayı Şerife Betül Han;  İstanbul ikinci seçim bölgesinin etkili yerel medya sahipleri ve Genel Yayın Yönetmenleriyle gerçekleştirdiği toplantıda;  Medya kuruluşlarının ve mensuplarının sıkıntılarını dinledi. Yaşadıkları sorunları birebir not ederek, Milletvekili seçilmesi halinde bu konuların takipçisi olacaklarını ve Yerel Medyanın Mecliste ki sesi olacağını dile getirdi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen istişare toplantısında gazeteciler yaşadıkları sorunların merkezinde Ak parti Hükümetinin ve Belediyelerin olduklarını dile getirmeleri karşısında, Şerefe Betül hanım; geçmişte yaşanan sıkıntıları, eksiklikleri not aldığını Ak Partide yeni bir dönemin başlayacağını, bu yeni dönemde Millet Vekili seçilmesi durumunda vermiş olduğu sözlerin takipçisi olacaklarını Medyanın sorunlarının çözümleri için çok farklı projelerle hizmet sözünün arkasında duracağını söyledi. Ve siz medya mensupları olarak ta bu sözlerimizin takipçisi olmanızı, çözümün ortak paydası olarak ses getirecek hizmetlerin altına hep birlikte imza atacaklarını'' söyledi.

Şerife Betül (Melikoğlu) Han,  Aday adaylık sürecinin adaylıkla sonuçlanmaması durumunda da yoluna devam edeceğini, aday gösterilmemesi halinde çalışmalarını aksatmadan sosyal sorumluluk projelerinde görev alacağını medya mensupları ile yakın ilişkilerinin devam edeceğini'' söyledi.

Şerife Betül (Melikoğlu) Han, 'medya mensupların davete katılmalarından dolayı teşekkür ederek toplu fotoğraf çektirilmesiyle program sona erdi.

Haber & Fotoğraf: Mithat Özdemir

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 02:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209