Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayını Belirledi

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer Başkanlığında Başakşehir'de İkamet Eden Başakşehirli Milli Görüşçü Akiller Belediye Başkan Adayı İçin Toplandı.

Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayını Belirledi
 Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı, Başakşehir'de ikamet eden daha önce Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı yapmış veya kanaat önderi ehil insanlarla 24 Eylül Salı günü Merhaba Pastanesinde istişare toplantısı düzenledi.

İstişare toplantısına katılanlar, Belediye Başkan Adayı ve Meclis üyesi adayları konusunda görüşlerini beyan ettikten sonra seçim çalışmalarında maddi, manevi ve arazi çalışmalarında destek verecekleri sözünü verdiler.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı, teşkilat İçi temayül yoklaması ve yapılan istişareler sonucunda Belediye Başkan Aday Adaylarının listesini geçtiğimiz günlerde yayınladıktan sonra birebir görüşme, web üzerinden ve telefon yoluyla anket yaparak seçmenin görüşünü almıştı. 









Saadet Yerel Seçimlere En Hazır Parti


İstişare toplantısına başkanlık eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman ESMERER, katılımcıların görüşünü aldıktan sonra toplantı sonunda bir değerlendirme yaptı.

Selman ESMERER, Mart 2014 yerel seçimlerinin Milli Görüş açısından bir sıçrama tahtası olacağını ifade ettikten sonra, Başakşehir'de Belediye Başkan adayını belirlerken bilgi, birikim, temsil kabiliyeti, liyakat gibi özelliklerin önemli olduğunu vurguladıktan sonra imanlı, ihlaslı insanlar bizim için tercih sebebi olacaktır, diyerek Başakşehirli seçmenlerin gönlünü rahatlattı.

Yerel seçimlere en hazır partinin Saadet Partisi olduğunu belirten ESMERER, İnşallah Başakşehir' de en hayırlı adayla seçime gireceğiz dedi.

Belediye Başkan Adayı Belli

ESMERER konuşmasının devamında, "Saadet Partisinin Başakşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağına yönelik bir kanaat bizde oluştu ancak o biz de saklı. Toplantıda kimseyle paylaşmadık. Kesin adayı genel merkez ile görüştükten sonra açıklayacağız", dedi.

Belediyeyi Alacağız

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN, toplantıya katılanlara teşekkür ederek sözlerine başladı. GÜŞEN, "Çok aday adayının içerisinden de adayı belirlemek gereçkten güç... şu an biz bu süreci yaşıyoruz. Adayımız açıklandığında belediye başkan adayımızla ve diğer Belediye Başkan aday adaylarıyla, İstişare kurulumuzla, ilçe yönetimimizle, mahalle teşkilatlarımızla, delege ve üyelerimizle, Saadet Partisine gönül verenler ve umut bağlayanlarla samimiyetle çalışarak bu seçimde Allah'ın izniyle Belediyeyi alacağız", dedi.








SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209