Oğuzhan Asiltürk'ten Hurriyet'e Yalanlama !

Asiltürk, bugünkü Hürriyet gazetesinde yer alan 'Zimmet iddiası Saadet'i karıştırdı' haberiyle ilgili açıklamada bulundu...

Oğuzhan Asiltürk'ten Hurriyet'e Yalanlama !
 Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Oğuzhan Asiltürk, bugünkü Hürriyet gazetesinde yer alan “Zimmet iddiası Saadet'i karıştırdı” başlıklı haberle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Haberde, Oğuzhan Asiltürk'ün SP'nin Bursa örgütünün düzenlediği bir toplantıda, “Erbakan Bey zeki bir kişiydi, borçlarının evlatlarına kalacağını bildiği için davaya ait bütün taşınmazları oğlunun ve damadının üzerine kaydetti” dediği ileri sürülüyordu.

Hürriyet'in bu iddiası internet sitelerine “Erbakan'ın çocukları cihat parasını zimmetine geçirdi” şeklinde yayıldı.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Asiltürk, Habervaktim.com'a şu açıklamayı yaptı:

“Biz demokratik bir partiyiz. Özgürlüğün olduğu bir partiyiz. Hele ki partimizle ilgili konuları en ince detayına kadar istişare ederiz.

Bu konu da partimiz içinde, kendi aramızda konuştuğumuz bir mevzudur.

Buranın altını özellikle çizmek istiyorum: Kendi aramızda konuştuğumuz bir konudur.

Böyle konuları aleni konuşmayız, medyanın önünde asla konuşmayız.

Nitekim ben Bursa'da basına böyle bir demeç kesinlikle vermedim, vermem de.

Gerek görüyorsak konuyu partimiz içinde yine tartışırız, konuşuruz.

Kardeşlerin durum değerlendirmesi yapması, varsa bir sorunları bunu istişare etmeleri son derece normaldir. Bizler kardeşiz.

Partimizde iddia edildiği gibi bir karışıklık olmadığı gibi kendi aramızda geçen istişarelerde maksat Milli Görüş'ün muhafaza edilmesi, zarar görmemesi, ayakta kalması, büyümesidir. Bu ve benzeri konuları istişare partimiz içindir, Milli Görüş içindir.”

Habervaktim.com

SİVİL HABER

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah KAYA
Abdullah KAYA - 12 yıl Önce

Oğuzhan Bey!...
Milli Görüş hareketine bu toplumun nasıl bir dava olarak baktığını ve nasıl fedakarlık yaptığını en iyi bilenlerdensiniz.
Erbakan Hocamızın da hangi sıkıntı ve meşakkatlerle bu mücadeleyi verdiğini de en iyi siz bilirsiniz.
Sizinle ilgili yıllardır bir takım iddialarda bulunuldu. Ancak inanmadığımız gibi hakkınızda hep hüsn-ü zanda bulunduk.
Ancak Konya'da ki o konuşmanızı dinlediğimde irkildim. Ses tonunuzdan ve iftiranızdan dolayı tiksindim.
Siz Fatih Erbakan Bey'în yürüyüşünü yolun başından, en başından kesmenin hamlesini yaptınız.
Konuşmanızın hiç bir anlamı ve gereği yoktu.
Fatih Erbakan Bey zaten salonlarda, parti organizasyonlarında bir nefer gibi cihadını yapıyordu ve hatta uzun yıllardır heyecan arayan bu tabana can vermişti, heyecan vermişti. Umut olmuştu. Bundan gurur duymalıydınız. Çünkü o sizin çok kıymet verdiğiniz bir arkadaşınızın hatta ötesinde liderinizin biricik oğluydu. İftihar etmek yerine iftira etmeyi tercih ettiniz.
O’nu cihat paralarını zimmetine geçirmekle itham ettiniz. Halbuki bugün hangi Milli Görüşçü bu davaya bir maddi katkıda bulunmak istese bunu şahsına olan güven ve sevgisiyle seve seve Fatih Erbakan Bey’e yapar.
Yani biz bugün maddi imkanlarımızı güvenerek Fatih Erbakan Bey’e teslim edecekken kendisinin babasıyla olan ilişkisinden şüphe mi duyacağız yani?
Bu iddialarınızın bizim tabanımızda hatta toplumun çok geniş bir kesiminde hiçbir anlamı ve karşılığı yoktur. Çünkü zaten muhterem liderimiz Hocamızı da siyasetten tasfiye ederken kayıp trilyon iftirası ile bunu yapmamışlar mıydı?
Ancak bu iftira vicdanlarda karşılık bulmamış ve milyonlarca insan Hocamız için ‘Malıyla, canıyla Cihad eden bir mü’min olarak biliriz’ diye şehadette bulunmuştu.
Çünkü bizim toplumumuz oyunu biliyordu.
Bakınız meşhur SİYON PROTOKOLLERİ MADDE 19 ne diyor?
‘SİYASİ BİR SUÇUN KAHRAMANLIK OLARAK BÜYÜTÜLMEMESİ İÇİN MAHKEMELER HIRSIZLIK, CİNAYET ve BUNLARA BENZER ÇİRKİN BİR SUÇ SEVİYESİNDE YAPILACAKTIR. UMUMİ EFKAR BÖYLELİKLE SUÇUN HAKİKİ MAHİYETİNİ ANLAYAMAYACAK.’ ( Louis Marschalko, YAHUDİ, Sebil Yayınevi s.261 )
Çünkü kayıp trilyon tam da bu protokollere göre uydurulmuş bir senaryoydu.
Peki ya sizin iddialarınız!...
Sayın Oğuzhan Asiltürk!.. Çok iyi biliyorsunuz ki Aziz Türk Milleti nasıl Erbakan Hocamızın masumiyetine inanmışsa evladı, gencecik, pırlanta misali Fatih Erbakan Bey’in de masumiyetine inanacaktır.
Lakin ortalığa attığınız bu pisliğe yapışacak, bu iftiranızı Milli Görüşçülerin önüne koyup iftiralarına iftiralar katacak nice menfaatperest, insafsız bir güruhun olduğunu da en iyi siz bilirsiniz.
Siz öyle bir hamle yaptınız ki bu hamleniz ancak bu güruha aradığı malzemeyi vermeye yarar.
Ve öyle bir hamle yaptınız ki tüm siyasi itibarınızı, kariyerinizi, hakkınızdaki hüsn-ü zannı yitittirecek, keza sizinle ilgili ortaya atılmış tüm iddialara da kulak kabarttıracak şekilde adeta bir intihar dalışı yaptınız.
Tüm itibarınızın bitmesi pahasına yaptınız.
İşin bu kısmı bana çok ilginç geliyor, hayret verici geliyor.
Siz bunu hata olarak yapacak kadar tecrübesiz değilsiniz.
İşin bu kısmında ancak Allah’a sığınıp Felak Suresi ile işi Allah’a havale edebiliriz.
1-2-3-4-5. De ki: "Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım."
Allah başta Fatih Erbakan Bey olmak üzere tüm samimi ve ihlaslı Milli Görüşçülere yardım etsin.
Selam TV olarak 20 yıldır sürdürdüğümüz yayıncılığımızda bu teşkilat içinde kimi bazı kesimlerin nasıl hayasızca, fütursuzca, bazen aşikar ve bazen sessizce iftira attıklarını bize atılan iftiralardan bizzat bilirim.
O nedenle hem Fatih erbakan Bey'in şahsı adına hem davamızın selameti adına çok dua etmeliyiz.
Ve çok iyi bildiğimiz bir şey daha var ki herkese niyetinin karşılığı vardır.

Zulkarneyn Zorlu
Zulkarneyn Zorlu - 12 yıl Önce

Şimdi Bay Oğuzhan Asiltürk soruyoruz ve yanıtlarını bekliyoruz. S1: Sen bu bildiklerini Hocamızın sağlığında niye açıklamadın? Vefat buyuran ve kendisini savunma imkanı bulunmayan Erbakan gibi bir zata iftira atmaktan utanmaz mısın? S2: Üstelik bunlar doğruysa niye vaktinde Hocamızı ve camiamızı uyarmadın? Oysa son ana kadar sürekli Erbakan’ın yüksek şahsiyet ve kerametlerini anlatırdın. Yoksa o zama mı riyakarlık ve sahtekarlık yapmaktaydın? S3: Rahmetli Hocamız “Kayıp trilyon davası” diye bilinen haksız ve dayanaksız mahkeme ve mağduriyete şahsi çıkar hesapları için değil davası yüzünden uğramıştı. Öyleyse bunun külfetini de partinin ve cemaatinizin üstlenmesi lazımdı. Şimdi kalkıp bu yükü sadece çocuklarının sırtına vurmak hangi vicdanla bağdaşırdı? Bu tavrınız değil dava kurmaylığına değil Müslümanlığa hatta insanlığa bile sığmazdı. Ya hu siz nasıl bir varlıktınız? S4: Bay Asiltürk Hocanın çocukları üzerine yatırdığını iddia ettiğin bankalardaki çok özel ve gizli mevduatları devlet bile saklarken sana hangi istihbarat örgütleri sızdırmıştı? MİT mi MOSSAD mı? S5: İftira ve uydurmalarınıza şahit gösterdiğin Sn. Ahmet Tekdal sizi yalanlamış ve böyle bir olaya kesinlikle şahit olmadığını açıklamıştı. BU durum diğer bütün iddialarınızın da sadece kasıtlı bir iftira olduğunun ispatıydı. S6: Ezher Hocalarının seni Milli Görüş Lideri seçtiği iddiaları gülünç bir uydurmaydı. Şimdi Milli Görüş davasına yıllarını vermiş sadıkların ve Hocamızın Yüksek İstişare Kurulu üyesi yaptığı zevatın değil de Mısırdaki ilgisiz şahısların sizi Lider seçmesi sırıtan bir sahtekarlıktı. Çünkü bizim sorduğumuz Milli Görüşü bilen ve takip eden Ezher Hocaları böyle bir şeyden asla haberdar olmadıklarını şayet bir iki kişinin şahsi hürmet ve iltifatı olmuşsa onunda binlerce mensubu bulunan Ezher ulemasını bağlamayacağını beyan edip bu iddiaları “çocukça ve gülünç” bulmuşlardı. Şimdi Ey Oğuzhan Asiltürk ve yalakaları Şu sizi seçip biat eden Ezher Hocalarının isim ve sıfatlarını derhal açıklamazsanız bir kere daha suçüstü yakalanacaksınız. S7: Yüzlerce kişinin katıldığı ve kimin ve maksatla girdiğinin araştırılmadığı herkese açık bir toplantıda bu gibi “uydurma ve iftira sırların” konuşulması yoksa Erbakan Hoca’ya ve Milli Görü davasına duyulan haklı muhabbet ve teslimiyeti bozmak ve camiamızın kafasını karıştırmak amaçlı mıydı? Milli Çözüm ekibinin yıllardır dikkat çektiği gibi Ey Oğuzhan ve avanesi Siz eğer bu camiaya çok özel olarak sızdırılmış sinsi görevli ve yüksek rütbeli bir ajan değilseniz bu denli fırsatçılık ve fırsatçılık başka hangi nedenle yapılırdı? Ve de ey Milli Görüşçüler Böylesine yalancı iftiracı Hocamıza ve çocuklarına çamur atıcı ve sürekli camiamızı karıştırıcı bir adamın hala ayarını ve amacını anlamayacak ve peşine takılıp kalacak olursanız “Siz nasıl iseniz öyle idare edileceksiniz” hadisinin tehdidine uğrayacaksınız...

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209