Melda Onur; Sokağın vekili olmaya devam edeceğim

CHP İstanbul 24. Dönem Milletvekili Melda Onur ön seçimde aday olduğunu duyurduğu basın toplantısında, “CHP Örgütüm takdir ederde bana bir kez daha vekillik yetkisi verirse ulaşabildiğim bütün mağdurların ve kimsesizlerin yanında olmaya devam edeceğim” dedi

Melda Onur; Sokağın vekili olmaya devam edeceğim
CHP İstanbul Milletvekili olarak siyasi çalışmalarını sürdüren Melda Onur, Taksim Hill Otel Konferans Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında CHP İstanbul 2. Bölge Ön Seçim Adayı olduğunu açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yurdun her tarafında yaygın bir ön seçim kararı vermesinin siyasal partiler için demokrasi yolunda önemli bir yolculuk olduğunu belirten CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ön Seçim Adayı Melda Onur, ön seçimle TBMM’ye girmenin kendisine güç ve güven katacağını söyledi.


‘Örgütümün takdiriyle seçilmek istiyorum’

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ön Seçim Adayı Melda Onur yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde, İstanbul 2. Bölge Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı olduğumu kamuoyuna duyururum. Adaylık için, parti içi demokrasinin en saygın yöntemlerinden biri olan örgüt takdirine, yani ön seçime başvurmuş bulunuyorum. 2011 Milletvekili Genel Seçimleri’nde CHP MYK'sının takdiri ve Parti Meclisi'nin onayı ile bana açılan TBMM yolunda, bu kez örgütün gücünü arkama alarak yürümek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratikleşmesinin her aşamasında yapı taşı olan CHP'nin, bu kez yurdun her köşesinde yaygın bir ön seçim kararı vermesi, siyasal partiler için demokratikleşme yolculuğunda önemli bir liderliktir. Uzun yıllardır ilk kez ön seçim yapılacak olan İstanbul gibi dev bir metropolde, örgütümüzün takdiriyle TBMM'ye girmek çalışmalarımda bana güç ve güven katacaktır.

Siyasi mücadelemde örgütümden aldığım destek yol gösterici olacaktır
Yaşam alanlarını savunmak için sokaklara çıkan köylü ve kentlilerin; HES'lere, termiklere, madenlere, taşocaklarına, nükleere direnenlerin; kentsel dönüşüm adı altındaki yaşam alanı katliamlarında mağdur olanların ve hak arayanların; ülkedeki hukuksuz uygulamalara karşı geldiği için gözaltına alınan, tutuklanan, yargılananların; cezaevlerinde yaşayarak ölüme mahkum edilenlerin; şiddet gören, ötekileştirilen kadınların, çocukların, LGBTI bireylerin; eğitim hakkı gaspedilen öğrencilerin; atanamayarak hayatları karartılan öğretmenlerin ve memurların; kıyıda köşede kalmış tüm mağdurların; hayvanların ve doğanın tüm varlıklarının haklarını koruma yolundaki mücadelemde, örgütten aldığım destek önemli ve yol gösterici olacaktır.
Hakları için mücadele eden herkesin yanında olmaya devam edeceğim

24. Dönem Milletvekili olarak, 4 yıl süresinceş unu öğrendim. Oturmak değil, gitmek zamanı. Meclis çalışmalarından kalan zamanımda gidebildiğim kadar yere gittim. Çünkü gidince, görüyorsun, gördüğünü anlatıyorsun. Onları duyuyorsun, duyduğunu aktarıyorsun. Sorunlarını çözmek için el ele tutunuyorsun. Ve gidince derde derman oluyorsun. Ben yine gideceğim. Üyelerimiz ve örgütümüz takdir ederse, Tortum'un Leyla'sı, İkizdere'nin Havva'sı, Ahmetler'in Ahmet'i; Ayvansaray'ın İsmet Amcası, Yedikule Bostanları'nın Hasan Abisi; Gezi'nin çocukları, Çarşı'nın gençleri, Armutlu'nun direnen halkı için; Güldünya kadınları, Pozantı çocukları, kuytu köşelerde yok edilenler adına ulaşabildiğim bütün mağdurların ve kimsesizlerin yanında olmaya devam edeceğim. 



HABER: FİDAN UĞUR

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209