Kağıthane'de Milli Görüşün

Kağıthane'de Milli Görüşün temsilcisi Saadet Partisi Kağıthane'de "farkı fark ettiriyor" Zeynel Keskin ve ekibi Kağıthane'de Ses getirmeye başladı.

Kağıthane'de Milli Görüşün
 İstikrarlı olarak çalışmalar yapan Saadet Partisi Kağıthane Teşkilatı, kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Halkla kucaklaşma adıyla Kağıthane’de bir dizi proğram gerçekleştiren Saadetliler, yoğun ilgi ve teveccüh gördüler.

İstanbul İl başkanı Selman Esmerer’in de katıldığı proğram, Sabah Namazıyla başladı. Sanayi Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından 80 öncesi Şehit olan Akıncı gençlerin mezarları ziyaret edildi.

Kağıthane’nin bilinen Resteurant larından Urfa dan Kebap’ta verilen kahvaltıya yoğun ilgi vardı. Toplantıya yerel basın mensupları, dernek başkanları, muhtarlar ve Saadet Partisi’nin yöneticileri katıldı.Açış konuşmasını İlçe Başkanı Zeynel Keskin’in yaptığı Kahvaltılı toplantıda, söz alarak uzunca bir konuşma yapan İl Başkanı Selman Esmerer Ak Parti Hükümeti’ni sert bir dille eleştirdi. Refah yol Hükümeti’nin çalışmalarından bahsederek kıyaslamalar yapan Esmerer, geçmişte Milli Görüşün destanlaşan projelere imza attığını söyledi.

Saadet Partisi’nin Türkiye’de en güçlü teşkilat yapısının olduğunu vurgulayan Esmerer Yerel seçimleri kazananacaklarını ifade etti..

Proğramın öğlenden sonraki bölümünde esnaf ziyaretlerinin yanı sıra bazı nokta ziyaretlerinde de bulunuldu.



Haber Resim: sadabadhaber.com

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209