İLHAN DABAKOĞLU TÜKODERİ ZİYARET ETTİ

CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Dabakoğlu Fatih Tüketici Derneğini ziyaret edip dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İLHAN DABAKOĞLU TÜKODERİ ZİYARET ETTİ
 İLHAN DABAKOĞLU TÜKODERİ ZİYARET ETTİ


CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Dabakoğlu Fatih Tüketici Derneğini ziyaret edip dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ziyarette CHP Fatih Belediyesi Meclis Üyesi aday adayları Ramazan Selim Altaç, Ahmet Akbulut, Serpil Mumcu, CHP Sivas Eski İl Başkanı İsmail Hakkı Konar ve TüKODER Başkanı Gazanffer Koyuncu TÜKODER Başkan yardımcısı Selda Uzar ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

İkramların yapıldığı samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette söz alan M.İlhan 
Dabakoğlu, sivil toplum kuruluşlarına yapmış olduğu ziyaretler hız kesmeden deva ediyor. Her gün birkaç sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden Dabakoğlu ve ekibi her gittiği yerde büyük teveccüh ile karşılanıyor. STK Başkan ve yönetim kurulu üyelerini dinleyip sorunları ve isteklenirini tek tek not edip Fatih’te Belediye Başkanı seçilmemiz durumunda kaliteli bir hizmet götürebilmemizin en önemli unsuru yapıları iyi tanımak, sorunları bilmek ve çözüm politikaları üretmekten geçiyor. Bizim başkanlığımızda çok şeffaf ve demokratik bir yönetim olacak. Herkes yönetime katılacak hep birlikte şehri yöneteceğiz dedi. Tüketicilerin haklarını koruma derneği çok önemlidir. Böyle kutsal bir görevi yapan bütün dernek yöneticilerimizi ve Başkanımız Sayın Gazanffer Koyuncu Beyefendiyi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Dernek Başkanı Gazannef Koyuncu’da yapmış olduğu kısa açıklamasında; Sayın İlhan Dabakoğlu’nun derneğimizi ziyaret etmesi bizleri fevkalade memnun etmiştir. Kendisinin Fatih’e başkan olmasını gönülden istiyor ve destekliyoruz. Dabakoğlu gibi yöneticilerin iş başında olması bizim gibi STK’ların işlerinin daha sağlıklı yürütülmesi için çok önemlidir. Bizler, burada tüketiciyi koruma ve bilinçlendirme işlevlerini yürütüyoruz. Bu konuda sıkıntısı olan tüketicilerimize her zaman yardıma ve yol göstermeye hazırız dedi. Koyuncu, vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini, haklarını araması gerektiğini ve çekinmemeleri gerektiğini söyledi. Büyük firmalı bile halkı çeşitli oyunlarla, hilelerle kandırabiliyor vatandaşımız tükettiği malaları iyi etüt etsin ona göre tüketsin dedi. Bu vesile İle Sayın İlhan Dabakoğlu’nun derneğimizi ziyaret etmesine bir kez daha teşekkür ediyor kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret  sona erdi.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209