GAZİOSMANPAŞA MISIR İÇİN AYAĞA KALKIYOR!

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Mısır’daki darbeyi lanetlemek ve başta Rabiatül Adeviye Meydanı olmak üzere Tüm Mısır'daki Müslümanlara destek vermek için basın açıklaması düzenliyor.

GAZİOSMANPAŞA MISIR İÇİN AYAĞA KALKIYOR!

 GAZİOSMANPAŞA MISIR İÇİN AYAĞA KALKIYOR!

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Mısır’daki darbeyi lanetlemek ve başta Rabiatül Adeviye Meydanı olmak üzere Tüm Mısır’daki Müslümanlara destek vermek için basın açıklaması düzenliyor.

Birçok STK’nın katılacağını bildirdiği basın açıklaması 22 Ağustos Perşembe günü saat:20.00’de Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek.

Basın açıklaması ile ilgili bilgi veren Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal AY : “Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizi partisi, ideolojisi, hayat görüşü ne olursa olsun Mısır’da günümüzün Firavunlarına karşı mazlum Mısır halkına destek vermeye davet ediyoruz. Dünya tarihinde görülmemiş bir vahşete mağruz kalan mazlum Mısır Halkına, vicdanı körelmemiş, zalime dur diyen kardeşlerinin olduğunu duyurmak için bir araya gelmeye davet ediyoruz. Bu programla birlikte Gaziosmanpaşamıza Kıyama kalkmaya davet ediyoruz” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209