Eyüplüler, Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın'ı tanıdı

Geçtiğimiz Pazar günü büyük bir toplantıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti’den Eyüp Belediye Başkanlığı adaylığı açıklanan Remzi Aydın’ı Tanıtım Toplantısı, Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı/Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Eyüplüler, Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın'ı tanıdı
Eyüplüler, Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın'ı tanıdı Geçtiğimiz Pazar günü büyük bir toplantıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti’den Eyüp Belediye Başkanlığı adaylığı açıklanan Remzi Aydın’ı Tanıtım Toplantısı, Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı/Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ak Parti Eyüp İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyona Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Eyüp Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Aday adayları ve Ak Partililer katıldı.

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın’ı tanıtan bir film gösterisinin ardından Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya, beş yıl boyunca Eyüp Sultan için yaptığı tüm çalışmalar, vizyon projeler için bir teşekkür plaketi verildi.

Ak Parti Eyüp İlçe eski başkanı ve Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Seçkin Turan’a da başarılı teşkilat çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketini yeni başkan Rasim Bozkurt verdi. Eyüp Belediye Başkan Aday Adaylarının tümünün sahneye çıkarak dostluk, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdiği toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın şunları söyledi: “Başta bu görevi bana layık gören Sayın Başbakanımız olmak üzere, tüm teşkilatımıza, Belediye Başkanımız İsmail Kavuncu’ya ve Eyüp Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını koyan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, bu millete hizmet uğruna cansiperane mücadele veren, fedakar, cefakar ak kadrolara çok teşekkür ediyorum.Eyüp Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den 20 arkadaşımız daha aday adayı olmuştu. Bu arkadaşlarımızı teşkilattan destekleyen arkadaşlarımızın olması da çok doğaldır. Ancak şimdi bunlar tatlı birer anı olarak kaldı. Şimdi önümüzdeki yerel seçimler için hep birlikte çok çalışarak, Teşkilatımızın desteğiyle çok güzel bir sonuç alacağız inşallah. “




AK PARTİ EYÜP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI REMZİ AYDIN KİMDİR?

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, 1965 Giresun doğumlu.

Eyüp Silahtarağa İlkokulu ve Eyüp Lisesi’ni bitiren Aydın, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezun olarak İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı. Remzi Aydın, 1991 yılından itibaren kendi ofisinde serbest avukatlık yapıyor.

2009 Yerel Seçimleri’nde Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı olan Remzi Aydın, aynı yıl İl Genel Meclis Üyeliği, Eyüp Belediye Başkan Danışmanlığı, 2010’da İl Encümen Üyeliği yaptı. 2011 yılından bu yana İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği Grup Sözcülüğü ve İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu Başkanlığı’nı sürdüren Remzi Aydın, birçok sosyal dernek ve vakıfta da üst düzey görevler aldı.

Marmara Boğazlar Belediye Birliği Yerel Yönetimler
Geleneksel Sporlar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği (2003), Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanlığı (2004), Yeryüzü Doktorları Derneği Üyeliği (2009), Hayat Sağlık Vakfı (2010), İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Girişimci İşadamları Vakfı Üyeliği ve Denetim Kurulu Üyeliği (2012),
İl Genel Meclisi Yeşilay Dostluk Grubu Başkanlığı (2012), Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği (2013), Yardım Eli Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği (2013), Başakşehirspor Yönetim Kurulu Üyeliği (2013). Futbol, Voleybol, Yüzme sporlarıyla ilgilenen Aydın’ın karate sporundan da lisansı var. Remzi Aydın, çeşitli dergi ve gazetelerde de köşe yazarlığı yapmaktadır. (İstanbul Barosu Dergisi,Yerel Siyaset Dergisi, Türk Edebiyatı, Aydınses.)

İngilizce ve Arapça bilen Remzi Aydın, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: 
//www.aydinses.com/

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209